Latvijas Universitātes darbinieku sporta spēles. © Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas departaments

Pēc 2 gadu pārtraukuma beidzot par tradīciju kļuvušās Latvijas Universitātes (LU) Sporta spēles ir atgriezušās. Šogad tās norisināsies 10. jūnijā Latvijas Universitātes atpūtas un konferenču kompleksā „Ratnieki” (Līgatnes pagasts, Līgatnes novads).

Dalība LU Sporta spēlēs ir izcila iespēja kopā ar kolēģiem un ģimenes locekļiem jautri un aktīvi pavadīt laiku svaigā gaisā neformālā atmosfērā, uzsver LU Sporta centrs.

Sporta spēļu mērķis ir popularizēt sportu un veselīgu dzīvesveidu LU darbinieku vidū, iesaistīt iespējami vairāk darbinieku veselību veicinošās aktivitātēs, pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam un rosināt atteikties no kaitīgiem ieradumiem, kā arī veidot kontaktus un draudzīgas attiecības starp dažādu LU struktūrvienību darbiniekiem.

Tāpat kā iepriekšējās reizēs, arī šogad pasākuma sākums ir paredzēts plkst. 12.00, bet dalībnieku ierašanās pasākuma vietā un reģistrēšanās jau no plkst. 11.00. Autobuss no Rīgas, Aspazijas bulvāra 5, izbrauks plkst. 9.30.

Pieteikuma anketa jāiesniedz elektroniski, to nosūtot uz e-pasta adresi sports@lu.lv līdz šī gada 1. jūnijam (ieskaitot).

Sporta spēles paredzētas visiem LU un ar to saistīto organizāciju darbiniekiem, t.sk. institūti, fakultātes, citas LU struktūrvienības, biedrības, fondi u.c., kā arī darbinieku ģimenes locekļiem. Ikviens dalībnieks atradīs sev piemērotu disciplīnu, jo aktivitātes ir paredzētas ikvienam fiziskās sagatavotības līmenim. Tāpat visas dienas garumā būs paredzētas aktivitātes arī bērniem.

Šogad sacensību programmā iekļautas sekojošas disciplīnas – ielu basketbols, minifutbols ar lielo bumbu, volejbols, krokets, orientēšanās, tautas bumba un dažādas atraktīvas spēles: Mežonīgie rietumi, NO-VUSS, Mākleris, ripas spēle, smilšu pulkstenis, Mājsaimniece, boulings F, Lemāna 2022 limited versija, triatlons, zole, jautrības stafete, lielā stafete un kapteiņu cīņas.

Sporta spēļu nolikums pieejams šeit.

Pieteikuma anketa pieejama šeit.

Jautājumu gadījumā izvanīt uz +37129333956 vai rakstīt uz sports@lu.lv.

Uz tikšanos 10. jūnijā!

Dalīties

Saistītais saturs

Pārstāvi Latvijas Universitāti Rimi Rīgas maratonā
06.04.2022.

Pārstāvi Latvijas Universitāti Rimi Rīgas maratonā