Publicitātes foto.

Cilvēkvietas Latvijā, uz vietu balstīta pieeja reģionālajā attīstībā, inovatīvu izglītības projektu attīstība novada sabiedrības labjūtībai, labākās prakses piemēri un darbs ar vecākiem iekļaujošā klasē, izglītība ilgtspējīgai attīstībai, skolotāju izdegšana un dzīvesspēks attālināto mācību laikā – tā ir tikai neliela daļa no tēmām, kas tiks skatītas Latvijas Universitātes 80. starptautiskās zinātniskās konferences sekcijas – Reģionālā konference “Ilgtspējīgu vērtību radīšana un sabiedrības labbūtība Latvijas reģionos” darbā, konference notiks 15. martā ZOOM platformā.

Tā organizēta kā zinātniski praktiska konference, aicinot pētniekus, pašvaldību pārstāvjus un dažādu nozaru praktiķus iepazīstināt ar pētījumiem par dažādām ar ilgtspējīgu vērtību radīšanas un sabiedrības labbūtības tēmām, piemēram, reģionālo attīstību un inovatīvu izglītības projektu attīstību novados, sabiedrības labbūtību, skolotāju dzīvesspēka stiprināšanu un atbalsta iespējām u.c.

Konferenci atklās LU rektors Indriķis Muižnieks. Plenārsēdē piedalīsies vairāku novadu un pašvaldību pārstāvji – no Cēsīm, Alūksnes, Kuldīgas, Ventspils, Bauskas, Madonas, Jēkabpils, apskatot reģionā nozīmīgas tēmas.

Sekciju darbā aicināti piedalīties pašvaldību pārstāvji, politikas veidotāji, studenti, absolventi un citas ieinteresētās puses, lai aktualizētu sabiedrībai svarīgas tēmas un diskutētu par aktuāliem jautājumiem.

Aicināti visi interesenti!

Konferences programma un ZOOM saite uz konferenci.

Dalīties