Šīs jautājumu un atbilžu sērijas tēma – LU ēkas un dienesta viesnīcas!

Otrā Latvijas Universitātes (LU) jautājumu un atbilžu sērija ir klāt! LU studenti Instagram profilā @universitate 15. un 16. februārī atbildēs uz studētgribētāju jautājumiem. Šīs sērijas tēma – LU ēkas un dienesta viesnīcas!

Veiksmīgu studiju norisē viena no panākumu atslēgām ir iedvesmojoša vide – mūsdienīga infrastruktūra, kas veicina sasniegt un īstenot katra studenta ieceres. Lai gan pašlaik pandēmijas dēļ LU lekcijas norit katrā fakultātē citādi – pilnīgi vai daļēji attālināti –, tiklīdz apstākļi to ļaus, LU mācībspēki būs priecīgi sagaidīt savus studentus auditorijās.

Dabas zinātņu un medicīnas studenti jau pašlaik novērtē LU Akadēmiskā centra moderno studiju vidi, un tāda iespēja būs arī humanitāro zinātņu un sociālo zinātņu studentiem – blakus Dabas un Zinātņu mājai 2023. gadā durvis vērs Rakstu māja.

Savukārt dienesta viesnīcās dzīvojošiem studentiem “kopmītņu” dzīve sniedz pavisam citu pieredzi – tur, pēc studentu teiktā, norisinās visinteresantākās lietas studiju laikā! Kādas? Iespējams, par to pastāstīs LU absolvente Andra Annemarija Krūmiņa, bet par studiju vidi uz interesentu jautājumiem atbildēs LU Sociālo zinātņu fakultātes studente Auce Mūrniece.

LU turpmāk divas dienas mēnesī līdz pat jūnijam Instagramā sniegs atbildes uz interesentu jautājumiem. Šoreiz LU aicina uzdot jautājumus tieši par LU studiju vidi, ēkām un dienesta viesnīcām. Citas atbilžu un jautājumu sesijas tiks veltītas eksāmeniem, studiju programmām, kā reģistrēties studijām u. c. studētgribētājiem noderīgām lietām. Pirmā atbilžu sesija norisinājās janvārī, un atbildes uz jautājumiem var apskatīt LU Instagram profilā highlights “Q&A Karjera”.

Esi aktīvs, iesaisties un studē to, kas aizrauj! Jaunumus uzzini LU sociālajos tīklos un www.gribustudet.lv.

Dalīties

Saistītais saturs

Latvijas Universitāte aicina vidusskolas pieteikties attālinātajām vizītēm
18.01.2022.

Latvijas Universitāte aicina vidusskolas pieteikties attālinātajām vizītēm