Jau ceturto reizi Latvijas Universitātes Bibliotēka aicina bakalaura programmu studentus apgūt kursu “Ievads informācijpratībā” 2 kredītpunktu apmērā. Šo brīvās izvēles studiju kursu pasniegs Bibliotēkas darbinieki ar mērķi studentiem sniegt prasmes atrast, novērtēt un organizēt informāciju.

Kursa laikā studenti iegūs zināšanas par informācijas avotu veidiem un to kvalitātes novērtēšanu, kā arī praktiskas iemaņas informācijas meklēšanā dažādās datubāzēs un katalogos. Tāpat padziļināti tiks apskatīts temats par akadēmisko godīgumu, atsauču veidošanu un organizēšanu, kas īpaši aktuāls tiem studentiem, kas gatavojas kursa un bakalaura darbu izstrādei. 

Viena no galvenajām kursa priekšrocībām ir mācību norise tiešsaistē – iespēja materiālus apgūt patstāvīgi un noskatīties nodarbību ierakstus sev ērtā laikā. Kurss tiek organizēts attālināti, tādējādi sniedzot iespēju piedalīties studentiem no dažādām fakultātēm un apvienot ar pārējo nodarbību grafiku.

Pieteikšanās kursam notiek reģistrācijas nedēļas laikā Latvijas Universitātes Informācijas sistēmā (LUIS). Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar kursa docētāju bibliotekāri Martu Liepu pa e-pastu Marta.Liepa@lu.lv. 

Sīkāka informācija.

Dalīties

Saistītais saturs

Sākusies pieteikšanās mūžizglītības programmās pieaugušajiem
04.02.2022.

Sākusies pieteikšanās mūžizglītības programmās pieaugušajiem