Publicitātes foto.

Neatliec sapni par biznesu uz vēlāku laiku! Šī ir tava iespēja drošā un motivētā vidē attīstīt savu biznesa ideju - piesaki dalību Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatorā jau tagad! Aizpildi pieteikuma formu līdz 30. janvārim (ieskaitot) šeit - https://ej.uz/pieteikumsSBI.

 

Atlikusi tikai nedēļa, lai tu un tava komanda pieteiktu dalību LU studentu Biznesa inkubatora astoņu nedēļu programmā, kuras laikā komandu sagaidīs intensīvs kurss savas biznesa idejas attīstīšanā. Jums būs iespēja piedalīties vērtīgās lekcijās ar nozaru speciālistiem, veiksmīgiem uzņēmējiem, kā arī iegūt atbalstu un konsultācijas no mentoriem un inkubatora komandas. Pēc astoņu nedēļu programmas norisināsies “Demo diena”, kuras ietvaros komandai būs iespēja cīnīties par naudas balvām un vietu 16 nedēļu posmā.

“Daudziem mūsu absolventiem inkubatora programma ir bijusi kā labs atspēriens un motivācija tālākam darbam, tādēļ iesaku pamēģināt un attīstīt savu ideju jau šajā semestrī,” ikvienu dalībai inkubatorā aicina tā vadītāja Māra Birzniece.

Ja Tev ir biznesa ideja, bet nav komandas vai nav komandas, bet ir lieliska ideja, piedalies “Komandu Matchmaking” tiešsaistes pasākumā jau šo ceturtdien, 27. janvārī, plkst. 18.00! Pasākuma laikā tev būs iespēja atrast sev jaunus komandas biedrus vai pievienoties kādai jauno uzņēmēju biznesa idejai, kurai nepieciešamas tavas prasmes. Pasākumam reģistrējies šeit. (Reģistrācija pasākumam - obligāta!)

Lai atvieglotu komandu izveidi, esam izveidojuši platformu SBI.LV, kurā jau pirms “Komandu Matchmaking” pasākuma vari aprakstīt savu biznesa ideju un atrast cilvēkus ar savai komandai nepieciešamajām prasmēm vai iepazīties ar citu dalībnieku idejām. Ja tev nav savas idejas, bet vēlies pievienoties komandā, izveido profilu, norādot savas prasmes.

Ņem vērā, ka inkubatorā tiks uzņemtas komandas, kuras veido divi līdz četri dalībnieki, un komandas sastāvā jābūt vismaz vienam LU studentam. Inkubatorā tiks uzņemtas 30 komandas un katrs pretendents tiks vērtēts pēc administratīvajiem kritērijiem (pieteikumā norādīta prasītā informācija un pieteikums ir iesniegts norādītajā termiņā), kā arī kvalitatīvajiem kritērijiem (biznesa ideja, komandas atbilstība un komandas motivācija).

Ar programmas nolikumu iespējams iepazīties šeit.

Jautājumu gadījumā, raksti - biznesainkubators@lu.lv.

Dalīties

Saistītais saturs

LU studentu Biznesa inkubators aicina atbalstīt studentus savu biznesa ideju realizēšanā
01.12.2021.

LU studentu Biznesa inkubators aicina atbalstīt studentus savu biznesa ideju realizēšanā