Rīta rosme mājsēdes laikā!

Līdz pat novembra vidum Latvijā izsludināta “mājsēde”, kas nozīmē, ka esam spiesti vairāk laika pavadīt telpās, mazāk pārvietojoties. Lai “neaizsēdētos” un uzturētu možu garu, LU Sporta centrs aicina ikvienu LU studentu un darbinieku pievienoties rīta vingrošanai!

 

Rīta rosmes norisināsies katru darba dienu un tās vadīs pieredzējuši fitnesa treneri:

Pirmdien, trešdien, piektdien - plkst. 8.00

Otrdien, ceturtdien – plkst. 8.30


Savukārt pirmdien, trešdien un piektdien plkst.12.10 būs pusdienlaika vingrošana jeb darbinieku un studentu vingrošanas darba apģērbā. Tātad – kā nu esam “lekcijā”, “darbā” vai mājās – slēdzamies klāt vingrošanai, izkustamies un varam turpināt strādāt vai mācīties! Vingrošanas ilgums – līdz 15 minūtēm, tātad – kā reiz viena maza un lietderīga pauzīte!


Bet pēc garas darba dienas visi aicināti piedalīties attālinātajos fitnesa treniņos treneru pavadībā. Treniņi būs dažādas intensitātes, patiks gan rūdītiem sportistiem, gan iesācējiem.

Online fitnesa treniņi notiks:

Trešdien plkst. 18:15 – joga,
Ceturtdien plkst. 17:30 – Strong Body treniņš.


Rīta rosmes, pusdienslaika vingrošana, kā arī online treniņi norisināsies Zoom platformā. Visām nodarbībām varēsi pieslēgties ar šo saiti (attiecīgajā laikā):

https://ej.uz/LU_sports_vingrosana

Papildus tiešsaistes treniņiem reizi nedēļā – otrdienās, plkst.18.00, LU Sporta centra Facebook lapā publicēsim VFS (Vispārējās fiziskās sagatavotības) treniņu video.

Par spēcīgu ķermeni un prātu!

Dalīties

Saistītais saturs

Dienas ieteikums: kusties un esi vesels!
26.10.2021.

Dienas ieteikums: kusties un esi vesels!

Kā atrast līdzsvaru starp darbu un atpūtu, strādājot attālināti
20.10.2021.

Kā atrast līdzsvaru starp darbu un atpūtu, strādājot attālināti