Ikgadējā biznesa iespēju festivāla “Icebreakers” ietvaros oktobra sākumā Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators rīkos Techstars Startup Weekend hakatonu. Piedalīties un 54 stundu garumā strādāt pie biznesa idejas attīstības tiek aicināti visi interesenti.

Techstars Startup Weekend Riga notiks tiešsaistē no 1. līdz 3. oktobrim. Piektdienas vakarā ideju autoriem tiks dota iespēja prezentēt savas idejas un aicināt pievienoties komandā. Vēlāk, līdz pat svētdienas vakaram, strādājot komandā un konsultējoties ar hakatona mentoriem, notiks darbs pie idejas attīstīšanas, lai jau svētdienas vakarā tās prezentētu žūrijai. Labākās komandas tiks aicinātas prezentēt savas idejas arī studentu un jauno profesionāļu festivālā “Icebreakers’21”, kurš norisināsies 8. oktobrī.

Startup Weekend ir lieliska platforma, kur iepazīties ar cilvēkiem, kuri arī vēlas radīt kaut ko jaunu. Ja līdz šim nav izdevies atrast domubiedrus savas idejas realizēšanai vai arī ir vēlme sākt kaut ko jaunu, bet vēl nav īstās idejas, kuru attīstīt, tad šī nedēļas nogale var būt patiess pagrieziena punkts. Pasākums pulcēs dažādu jomu un līmeņu dalībniekus, apvienojot pieredzi, jaunas idejas un citādu skatu punktu uz risinājumiem.

Startup Weekend pasākumi ir notikuši vairāk kā 150 valstīs, un šajos pasākumos ir piedalījušies vairāk kā pusmiljons dalībnieku. Tagad ir kārta arī mums, tāpēc, aicinām spert pirmos soļus pretī kaut kam jaunam un pieteikties dalībai! 

Vairāk informācijas par hakatonu pieejama šeit.

Dalīties

Saistītais saturs