LU vēstnešu kopbilde 2019. gada rudenī. © Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Latvijas Universitāte (LU) aicina pieteikties aktīvus studentus, kas kā mūsu augstskolas vēstneši vēlas darboties jauno studentu piesaistes aktivitātēs, pievienojoties LU vēstnešu saimei. Pieteikšanās noritēs līdz 16. novembrim.

LU vēstnešiem ir iespēja aktīvi līdzdarboties dažāda veida kampaņās un aktivitātēs, ieskaitot skolu braucienus, lai Universitātei piesaistītu jaunus studentus un veicinātu savas augstskolas reputāciju. Tā būs lieliska iespēja klātienē vai attālināti komunicēt ar topošajiem studentiem un nepieciešamības gadījumā piedalīties dažāda veida reklāmas materiālu tapšanā.

“Vēstnešu programma dod daudz ne tikai topošajiem studentiem, bet arī pašiem LU vēstnešiem. Satikt LU pirmkursnieku, kurš atceras tevi un pasaka, ka esi palīdzējis viņam pieņemt lēmumu nākt uz LU - tas tiešām rada lielu prieku un gandarījumu! Protams, arī runājot ar topošajiem studentiem, ir patīkami atcerēties iemeslus kādēļ es pati esmu nākusi un izvēlējusies studēt tieši LU – tas rada motivāciju un iedvesmu, emocijas, kas katram studentam vienmēr ir vajadzīgas,” atklāj LU vēstnese Māra Elizabete Bandeniece,  Juridiskās fakultātes 2. kursa studente.

Lai pieteiktos, studenti aicināti uz e-pasta adresi info@lu.lv sūtīt sekojošu informāciju:

  • vārds, uzvārds;
  • fakultāte, kurss;
  • e-pasts;
  • telefons;
  • īsa motivācija vēlmei darboties kā LU vēstnesim.

Pieteikumus gaidīsim līdz 16. novembrim.

Dalīties