Vēlies pieredzi jomā un kontaktus savā nozarē jau studiju laikā? Piesakies programmai “Izgaismo nākotni”! Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centrs sadarbībā ar LU Absolventu klubu jau 3. gadu organizē jauniešu karjeras attīstības programmu LU studentiem.

Programmā kā padomdevēji jeb mentori ir augstas klases profesionāļi, tai skaitā Latvijā labi zināmu uzņēmumu pārstāvji. Programma paredz regulāras studenta un padomdevēja tikšanās, kuru laikā padomdevējs palīdzēs studentam saprast savus profesionālos mērķus un virzīties uz tiem, iepazīt izvēlēto nozari, kā arī iepazīstinās ar darba ikdienu specialitātē, ciemojoties padomdevēja darba vietā. Būs arī iespēja saņemt atbalstu studiju procesā, t.sk., kursa darbu, diplomdarbu u.c. darbu izstrādē.

Norises laiks: 2020. gada novembris līdz 2021. gada maijs.

Aicināti pieteikties: LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF), Juridiskās fakultātes (JF), Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) Komunikācijas zinātņu programmas, Humanitāro zinātņu fakultātes (HZF) Moderno valodu un biznesa programmas, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas (PPMF) fakultātes Psiholoģijas programmas, Bioloģijas fakultātes (BF), Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātes (ĢZZF) un Ķīmijas fakultātes (ĶF) Ķīmijas programmas studenti.

www.izgaismo.lu.lv izvēlies, kuru no padomdevējiem vēlies par savu mentoru un piesakies no 24. septembra līdz 1. oktobrim.

Vairāk informācijas: www.izgaismo.lu.lv un https://www.facebook.com/izgaismo/.

Dalīties