Latvijas Universitāte piedāvā lielisku iespēju izglītoties, neizejot no mājas – LU Open Minded platformā iespējams iziet dažādus kursus spēju attīstīšanai, sevis pilnveidošanai un pasaules izzināšanai tiešsaistē.

LU Open Minded ir lieliska sadarbības platforma, ar kuras palīdzību atgriezties vai pirmo reizi apsēsties Universitātes solā un apgūt visu, ko biji vēlējies, vēlies tagad vai nākotnē vēlēsies! LU Open Minded tīmekļvietnē ikviens var pieteikties tiešsaistes kursiem, saņemot lekciju video e-pastā un studējot sev ērtā laikā un vietā. Projekta piedāvātie lekciju kursi ir četras līdz divpadsmit lekcijas gari, un tēmas labākai izpratnei tiek piedāvāta literatūra, pašpārbaudes testi, pārbaudes darbs kursa noslēgumā un visbeidzot - apliecinājums par kursa pabeigšanu.

LU Open Minded pasniedzēji ir Latvijā vadošie savu jomu eksperti – akadēmiķi un praktiķi, kas veltījuši daudzus gadus savu tēmu izziņai, sekojot līdzi pasaules aktuālajām tendencēm. Lekciju tēmu variācija ir plaša – sākot no kosmosa un tehnoloģijām, beidzot ar dzīvesprieku un fizisko veselību.

Mācību platformā ir pieejamas arī bezmaksas lekcijas, kurās erudīti un aizrautīgi LU lektori pastāstīs vairāk par aktuālām un svarīgām tēmām. Kursu vērtību apliecinošs fakts - Jau vairāk nekā 10 000 cilvēku studējuši kādā no LU Open Minded klātienes vai tiešsaistes kursiem!

#PaliecMājās un izglītojies! 

Dalīties