© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Latvijas Universitātes Klīniskās un profilaktiskās medicīnas institūts aicina ekspertus un pētniecības biobanku pārstāvjus apmeklēt starptautisku semināru “Ētiski un sociāli atbildīga pētniecības biobanku pārvaldība Baltijas valstīs”, kas notiks LU 78. starptautiskās zinātniskās konferences ietvaros Latvijas Universitātē 19. martā.

Semināra mērķis ir pieredzes apmaiņa un diskusijas par aktuālajām problēmām pētniecības biobanku pārvaldībā Baltijas valstīs. Seminārā tiks iepazīstināts arī  ar Latvijas Zinātnes padomes finansētā projekta “Ētiski un sociāli atbildīga pētniecības biobanku pārvaldība Latvijā: sabiedrības, donoru un pētnieku viedokļu analīze” rezultātiem. Semināra līdzorganizators ir BBMRI-ERIC (Biobanking and Biomolecular Resources Research Infrastructure – European Research Infrastructure Consortium).

Ar semināra provizorisko programmu var iepazīties ŠEIT.

Dalībnieki ir aicināti līdz 2020. gada 1. martam reģistrēties semināram, rakstot uz e-pastu kpmi@lu.lv. Reģistrācija ir bezmaksas, vietu skaits ir ierobežots.

Vairāk informācijas par medicīnas sekcijas konferenci Medicīnas fakultātes mājaslapā.

 

Projekts "Ētiski un sociāli atbildīga pētniecības biobanku pārvaldība Latvijā: sabiedrības, donoru un zinātnieku viedokļu analīze" tiek veikts FLPP (Fundamentālo un lietišķo pētījumu projekti) Latvijas programmas ietvaros, projekta Nr. lzp-2018/2-0171

Dalīties