© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Latvistikas un baltistikas nodaļa LU studentiem C daļā, kā arī citiem klausītājiem pavasara semestrī piedāvā iespēju pievienoties baltu filoloģijas bakalaura studiju programmas studentiem, apgūstot kādu no piedāvātajiem programmas kursiem.

Latvijas Universitātes studentiem ir iespēja sākt mācīties lietuviešu valodu, attīstīt dzejas rakstīšanas spējas populāra latviešu dzejnieka vadībā, uzzināt par Latvijas dialektu un izlokšņu daudzveidību, saprast labāk A. Čaka dzeju un prozu, uzzināt par performancēm Latvijā. Studiju kursos nav nepieciešamas priekšzināšanas, bet interese par kursā skatītajiem jautājumiem. Aicinām pieteikties arī klausītājus.

Iespēja pieteikties šādiem studiju kursiem:

  • Lietuviešu valoda I (asoc. prof. E Trumpa, 303.telpa): otrdienas 8.30 un ceturtdienas 8.30 (1. grupa) vai trešdienas 8.30 un ceturtdienas 10.30 (2. grupa);
  • Radošā rakstniecība I (lekt., dzejnieks R. Briedis, 206. aud.): pirmdienās no 12.30;
  • Latviešu dialektoloģija (prof. L. Leikuma, 208. aud.): otrdienās no 14.30 un ceturtdienās no 14.30;
  • Aleksandra Čaka daiļrade (prof. M. Grudule): otrdienās no 8.30 un no 10.30;
  • Performances: teorija un prakse (lekt. I. Rodiņa, 209.aud.): trešdienās no 16.30.

Lekcijas notiek LU Humanitāro zinātņu fakultātes telpās Visvalža ielā 4a.

Studiju kursiem iespējams pieteikties Humanitāro zinātņu fakultātē 329. telpā (3. stāvs) pie metodiķes Innas Budovičas, uzrakstot iesniegumu. Kontaktinformācija: 67034914.

Dalīties