Latvijas Universitātes (LU) Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs (VUMC) aicina sākt jauno gadu ar jaunām zināšanām un prasmēm, kas palīdzēs sasniegt vēl augstākas virsotnes profesionālajā karjerā. Mācību sākums ir paredzēts janvārī un februārī. Pieteikšanās: www.vumc.lu.lv.

“Pateicoties Valsts izglītības attīstības aģentūras pieaugušo izglītības projektam “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” vairāk nekā 700 klausītāji pabeigs mācības jau šajā decembrī. Vēlme pilnveidoties un apgūt jaunas prasmes aug, tāpēc vairāki klausītāji izvēlas turpināt mācības. Aicinām arī jūs pievienoties šiem profesionāļiem un sasniegt jaunas karjeras virsotnes kopā ar VUMC,”’ uzsver LU VUMC direktore Irina Bausova.

92% LU VUMC klausītāju augsti novērtē pasniedzēju darbu, mācību vidi un mācību materiālu kvalitāti. 84% dalībnieku kā ļoti labas un labas novērtē iegūtās zināšanas un prasmes, kas veicina viņu konkurētspēju darba tirgū.

LU VUMC piedāvā arī īpašas atlaides tiem klausītājiem, kuriem patīk mācīties un kuri izvēlas turpināt mācības vai apmeklēt vairākus kursus. Klausītāji, kas ir apmeklējuši kursus Valsts izglītības attīstības aģentūras pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” saņem 10% atlaidi jebkura kursa apguvei.  

LU VUMC ziemas uzņemšanā piedāvā 11 specializētos kursus: Agile protokols un Scrum, Agile projektu vadīšana, Biznesa datu analīze, Datu apstrāde un analīze ar Microsoft Excel, Digitālais mārketings, Finanšu datu analīze un pārskatu sagatavošana, Finanšu datu apstrāde un analīze biznesa vērtības palielināšanai, Komandas darba vadīšana, Praktiskā projektu vadīšana, Projektu vadīšanas metodes, Projektu izstrāde un plānošana ar Microsoft Office Project, Sociālo tīklu mārketings.

Informāciju par kursiem un atlaidēm var iegūt katru darba dienu zvanot: 67034981/ 29171728 vai rakstot uz e-pastu: profesionalis@lu.lv.

Par VUMC

Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs apmāca privāto, valsts un pašvaldību iestāžu pārstāvjus ar mūsdienīgām zināšanām un prasmēm, kas ļauj ne tikai izdzīvot, bet arī attīstīties sarežģītos biznesa apstākļos, kā arī nodrošina ar tirgus prasībām aktuālu, sabiedrības interesēm saskaņotu kvalifikācijas paaugstināšanu un izglītību uzņēmējdarbības un vadības jomās. 

Dalīties