Šī gada septembrī Latvijas Universitāte ar vērienu atzīmēja savu simtgadi. Par svinību kulmināciju kļuva lielkoncerts “Carpe Noctem” Arēnā Rīga, kurā uzstājās LU kolektīvi kopā ar tautā iemīļotiem mūziķiem.

Koncerta ierakstu var skatīties:

Koncertā uzstājās visu iemīļoti solisti Aija Vītoliņa, Ance Krauze, Marija Naumova, Daumants Kalniņš, Zigfrīds Muktupāvels un Jānis Aišpurs, bet par muzikālo pavadījumu rūpējās Kristapa Krievkalna instrumentālā grupa. Savukārt ballē muzicēja un par dejām rūpējās Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, kā arī grupa “Labvēlīgais tips”.

                    

Koncertā piedalījās LU absolventu koris "Jubilate"; sieviešu kori – "Latve", "Balta" un "Minjona"; vīru koris – "Dziedonis" un vīru vokālais ansamblis "Dancis"; jauktie kori – "Dziesmuvara", "Juventus" un Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes jauktais koris "Aura"; Prezidiju konventa vīru koris un kamerkoris "DeCoro". Tāpat uzstājās LU pūtēju orķestris un senās mūzikas ansamblis "Canto". Dejoja LU deju ansamblis "Pērle" un deju folkloras kopa "Dandari", jauniešu deju kolektīvs "Dancītis" un tautas deju ansamblis "Dancis". Uzstājās arī Latvijas Universitātes Studentu teātris.

                   

Pasākumu vadīja aktieris Artūrs Skrastiņš.

                   

Dalīties