Lai sniegtu atbalstu skolotājiem ieviest kompetencēs un rakstura izglītībā balstītu mācību procesu, 27. septembrī skolotāji, topošie skolotāji, NVO pārstāvji un vecāki aicināti piedalīties informatīvi praktiskajā seminārā “Arete catalyst”.

Kompetencēs balstīta izglītība ieņem arvien lielāku jomu Latvijas vispārējā izglītības saturā. Tiek īstenoti dažādi projekti un iniciatīvas, lai veicinātu skolēnu izpratni par dažādām prasmēm, vērtībām un attieksmēm, kas ir mūsdienu dinamiskās un informācijas pārpildītās vides nepieciešamības. Būtiski ir ne tikai radīt ietvaru, kurā var mācīt un attīstīt dažādās kompetences, bet arī radīt metodiskos materiālus, kas palīdz skolotājiem vadīt mācību procesu.

Seminārs norisināsies 27. septembrī no plkst. 12.00 līdz 16.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājā (Jelgavas ielā 3), 801. kabinetā.

Interesentus aicinām iepriekš reģistrēties semināram.

Informatīvi praktiskais seminārs “Arete catalyst” tiek organizēts projekta “Atbalsts pedagogiem personīgo kompetenču un rakstura izglītības veicināšanai skolās” ietvaros, sadarbojoties parteriem no Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Latvijas Universitātes, Oviedo Universitātes (Spānija), Tartu Universitātes (Igaunija), Astūrijas apgabala Izglītības un kultūras pārvaldes (Spānija), Oviedo Skolotāju izglītības centra (Spānija) un asociētajiem partneriem no Rīgas Katoļu ģimnāzijas un Tartu Sv. Pētera luterāņu skolas (Igaunija).

Projekts ir tapis ar programmas Erasmus+ 2. pamatdarbības “Sadarbība inovācijas veicināšanai un labas prakses apmaiņa” finansiālu atbalstu. Projekta ilgums 24. mēneši (1.11.2017-31.10.2019).

Detalizēta informācija par projektu atrodama mājaslapā vai vēršoties pie projekta koordinatores Sanitas Lāces (sanita.lace@riga.lv).

Dalīties