Līdz 12. jūlijam studētgribētājiem vēl ir iespēja pieteikties studijām Latvijas Universitātes (LU) maģistra studiju programmās. Šajā periodā gaidīsim reflektantus personiski ierodamies LU savus pieteikumus izveidot un apstiprināt.

Pieteikšanās maģistra studiju programmām notiek līdz 12. jūlijam LU fakultātēs vai filiālēs to noteiktajā laikā un norādītajā vietā. Savukārt tie, kuri jau LU ir studējuši kādā no studiju programmām, var maģistra studijām pieteikties arī LU informatīvajā sistēmā (www.luis.lv) - tur pieteikšanās notiek līdz 11. jūlijam.

LU mājaslapā iespējams apskatīt maģistra studiju programmu sarakstu ar plašākiem studiju programmu aprakstiem.

Līdz 10. jūlija rītam LU saņēmusi 1236 pieteikumus augstākā līmeņa studijām. Populārākās studiju programmas šobrīd ir: “Tiesību zinātne” (125 pieteikumi), “Vadības zinības” (92 pieteikumi), “Datorzinātnes” (79 pieteikumi), “Psiholoģija” (75 pieteikumi) un “Izglītības vadība” (63 pieteikumi). Līdz šim augstākā līmeņa studijām LU pieteikušies 1064 reflektanti.

Iepazīsties ar Latvijas Universitātes studiju piedāvājumu!

Tuvāk ar visām studiju programmām, studiju vidi, mācībspēkiem un studiju iespējām aicinām iepazīties LU specializētajā uzņemšanas vietnē “Pieslēdzies panākumiem”.

LU jaunos studentus uzņems 13 fakultātēs, 8 reģionālajās filiālēs, 164 daudzpusīgās un kvalitatīvās studiju programmās. Izvēle studēt LU nozīmē iegūt izcilu un darba devēju vidū augsti novērtētu izglītību, attīstīt sevi un iegūt elastību darba tirgū, kas ļaus veiksmīgi darboties visdažādākajās jomās. LU piedāvā plašu studiju klāstu dabas, eksaktajās, humanitārajās un sociālajās zinātnēs.

LU nemainīgi ir Latvijas nacionālā un ietekmīgākā universitāte. Pēc studentu kopskaita tā patlaban ir arī Latvijā lielākā augstākās izglītības iestāde. LU studiju programmas ir Latvijas darba devēju vidū visaugstāk visnovērtētākās, bet LU studenti darba tirgū paši pieprasītākie – 96% strādā labi atalgotu un interesantu darbu tūlīt pēc studiju beigšanas.

Pieslēdzies panākumiem kopā ar Latvijas Universitāti!

Dalīties