Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro zinātņu fakultātes Studentu pašpārvalde un LU Bibliotēka 22. martā plkst. 18.30 aicina uz Akustisko prozas vakaru, kas notiks LU Bibliotēkas Humanitāro zinātņu bibliotēkā.

Akustiskais prozas vakars savas gaitas uzsāka pirms vairāk nekā 10 gadiem un nu ir kļuvis par tradīciju un pasākumu, kas ir iemīļots ne tikai Humanitāro zinātņu fakultātē, bet arī ārpus tās. Šajā vakarā uzstājas kā publicēti, tā arī jaunie autori, kam šī varbūt ir pirmā iespēja ar savu daiļradi iepazīstināt plašāku publiku.

Par pasākumu izsakās organizatore Signe Viška: “Kopš pagājušā gada man iepaticies Akustisko prozas vakaru īsā veidā saukt par “AkProzu”. Un, runājot par šo pasākumu, dažreiz nav piemērotāka vārda par “AK!” Šis vakars ir literatūra, mūzika, siltums, tāda maģiska esamība starp brīnišķīgām personībām, spēcīgiem vārdiem un gaismu, ko rada ne tikai dekoratīvās lampiņas, bet arī paši cilvēki. Un tādu vakaru dēļ ir vērts būt.”

Jaunie prozaiķi, kuru darbi izskanēs 22. martā, tiks izsludināti pavisam drīz, bet jau tagad zināms, ka uz Akustiskā prozas vakara skatuves dzirdēsim tādus pazīstamus autorus kā Vilis Kasims, Laura Vinogradova un Rvīns Varde.

Par pasākuma muzikālo daļu parūpēsies grupa “Aptiekas bēru ansamblis” un Ance Jankovska.

Visi interesanti ir laipni aicināti jau piektdien doties uz LU Bibliotēkas Humanitāro zinātņu bibliotēku, lai omulīgā gaisotnē ļautos prozai, mūzikai un jaukām sarunām pie kūpošas tējas krūzes un gardumiem.

Jaukus pārsteigumus dalībniekiem nodrošina pasākuma atbalstītāji – LU Bibliotēka, apgāds “Jānis Roze”, “Kino Bize”, “Materia tējas un sarunas”, “Caffeine”, “Terapija” un “Birzī”.

Dalīties