Kā uzņēmējam un zinātniekam kopīgi attīstīt jaunu produktu vai tehnoloģiju? Kas ir tehnoloģiju skauti? Kā atrast savu sadarbības parteri? Kā tikt pie 100% granta savas idejas gudrai attīstībai? Kāda ir bijusi citu pieredze? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem uzzini informatīvā pasākumā "Burgers ar zinātnieku". Piemeklējot pareizās garšvielas, burgers kļūst ne vien labs, bet izcils. Tāpat, atrodot īsto sadarbības partneri, ideja var kļūt par īstu veiksmes stāstu.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotajā informatīvajā pasākumā interesentiem būs iespēja uzzināt par Latvijas Universitātes (LU) piedāvājumu uzņēmējiem, klausīties pieredzes un veiksmes stāstus, kā arī iepazīties ar Vaučeru programmu un uzzināt vairāk par Tehnoloģiju skautiem. Pasākuma noslēgumā dalībniekiem būs iespēja mieloties ar burgeriem, kā arī apmainīties ar pieredzi ar saviem domubiedriem.

Pasākuma programma:

15:45 Reģistrācija

16:00 Vaučeru programma / Linda Grīnfelde, LIAA

16:15 Tehnoloģiju skauti / Māris Jansons, LIAA

16:30 LU piedāvājums uzņēmējiem / Mārtiņš Borodušķis, LU

16:45 Pieredzes stāsts / Uģis Klētnieks, Silvexpo

17:15 Burgers un sarunas

 

Semināra darba valoda – latviešu. Dalība bezmaksas. Pasākums notiks LU Zinātņu mājā, 2.stāva atvērtā tipa telpā. Adrese – Jelgavas iela 3.

Saite uz reģistrāciju: Reģistrējies šeit!

 

Kontaktinformācija:

Kristaps Supe

Projektu vadītājs

Tehnoloģiju departaments, LIAA

+371 67039494

kristaps.supe@liaa.gov.lv

Dalīties