Svētdien, 3. martā plkst. 15.00 Latvijas Universitātes (LU) Botāniskā dārza Palmu mājā uzstāsies Inese Kozuliņa, aicinot visus īpašā ceļojumā un kopā būšanā.

Inese Kozuliņa muzicē grupā "Rāmi Riti", izpilda gan autentiskas tautasdziesmas, gan uzstājas ar pašradītām melodijām, kā arī ir trīs meditatīvās mūzikas albumu autore ("Divine Pearls"; kā arī ir radīti divi tautasdziesmu albumi ar oriģinālmelodijām, sadarbojoties ar "Rāmi Riti" mūziķiem - "Visapkārt Saule teka" un "Saules rīti, Dieva rīti").

Līdztekus mūzikas komponēšanai un izpildīšanai "Rāmi Riti" sastāvā, Inese vada arī Dainu meditācijas. Tās ir īpašas kopā sanākšanas reizes, kad vijoties koklei un balsij, tiek izdziedātas svētākās, spēcīgākās un tīrākās dainas. Ikviens klausītājs ir aicināts pievienoties dainu tekstiem, kokles skaņām un dziedāt līdzi, sajūtot kopīgās dziedāšanas spēku. Tam palīdz 432 Hz frekvence, kurā dainas tiek dziedātas. 432 Hz frekvence ir dziedinoša un, klausoties mūziku šajā frekvencē, paplašinās cilvēka apziņa, atveras ceļš uz intuitīvām zināšanām. 

Dalība koncertā, iegādājoties ieejas biļeti LU Botāniskajā dārzā. Koncerta apmeklējumam izmantojami arī LU Botāniskā dārza abonementi.

Dalīties