Šajās brīvdienās Latvijas Universitāte (LU) aizvadīja divas veiksmīgas spēles sabraukumā Piņķos. Nacionālajā volejbola līgā noskaidrots pretinieks izslēgšanas spēlēs. 


Pirmajā spēlē LU tikās ar MSĢ/ZELTALEJA komandu. 
LU pirmajos divos setos pārliecinoši noturēja pārsvaru no paša sākuma līdz pat seta beigām, bet galotnēs ļāva pretiniecēm gūt vairākus punktus pēc kārtas, taču LU komandas iegūtais pārsvars neļāva pretiniecēm gūt uzvaru setā. Trešajā un ceturtajā setā LU zaudēja līderu pozīciju un nespēja atgūt iepriešējo spēles tempu, tādēļ guva zaudējumus abos setos. Piektajā setā trenere Olga Bogdanova veica izmaiņas spēlētāju izkārtojumā uz laukumā, kas deva rezultātu un LU dāmas pārliecinoši guva uzvaru šajā setā. Spēle noslēdzās ar rezultātu 3:2 (22;22;-19;-15;8). Rezultatīvākās šajā spēlē Jeļizaveta Morozova 22 punkti, Ginta Vedļa un Viktorija Zimeta 15 punkti. 
Otrajā spēlē LU tikās ar mājiiecēm SK Babīte. Šī spēle noslēdzās trijos setos par labu LU ar rezultātu 3:0 (24;18;21). Rezultātīvāskās šajā spēlē bija Paula Naļivaiko un Alise Igale 12 punkti, kā arī Ginta Vedļa un Jeļizaveta Morozova 9 punkti. 
Nacionālās volejbola līgas otrais aplis ir noslēdzies un ir zināmi play-off pretinieki. LU tiksies ar LLU Sporta centra komandu, Mārupes SC tikies ar VK Gulbene, RSU/MVS tiksies ar MSĢ/ZELTALEJA un SK Babīte tiek automātisti pusfinālā, jo pēc abu apļu izspēlēšanas atrodas tabulas pirmajā vietā. Sekojiet informācijai par nākamo spēļu norisi LU Volejbols Facebook un Instagram lapās, kā arī volejbols.lv lapā.

Dalīties