LU Volejbola nakts turnīrs

25. oktobrī Elektrum Olimpiskajā centrā norisinājās šī mācību gada pirmais LU Volejbola nakts turnīrs. Turnīram pieteikušās bija septiņas komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās. A apakšgrupā spēlēja „Princeses!”, „French Fries”, „KidzBop” un „Riga Graduate school of law(RGSL)”, bet B apakšgrupā tikās „Bernāti”, „Dzelzs Dūre” un „Magnētiskais tīrums”.

A apakšgrupā iezīmējas izteikti līderi komanda „Princeses!”, kas visās spēlēs ar divu setu palīdzību uzvarēja, nezaudējot nevienu setu, viņiem uzreiz sekoja komanda ”French fries”, bet cīņa par tikšanu uz play-off spēcīgāki izrādījās „KidzBop”, kuriem sīvā divu setu cīņā izdevās pieveikt komandu „RGSL”. B apakšgrupa spēku samēros bija daudz līdzīgāka un spēlēm bija nepieciešami trīs seti, lai noskaidrotu šīs apakšgrupas uzvarētājus. Kā pirmie no apakšgrupas izgāja komanda „Bernāti” aiz sevis atstājot ”Maģisko tīrumu” un trešajā vietā šajā grupā palika komanda „Dzelzs Dūre”. Pēc grupu spēlēm tika izspēlēts „apakšiņu” konkurss, kur par sponsoru sarūpētajām balvām cīnījās gan sievietes, gan vīrieši. Lielajā finālā dāmām tikās Viktorija Zimeta no komandas „Princeses!” un Erasmus apmaiņas studente no Francijas Camille Lucas, kas pārstāvēja komandu „French Fries”. Fināla spraigā cīņā līdz trīs punktiem uzvarēja Viktorija  ar rezultātu 3:2. Kungiem finālā tikās komandas „Priceses!” pārstāvis Jurijs Kosnarevičs un „Dzels Dūre” pārstāvis Justavs Cīrulis. Finālā pārliecinoša uzvara Justavam ar 3:0. Pēc „apakšiņu” konkursa uzvarētāju noskaidrošanas tika dots starts izšķirošajām LU Volejbola nakts spēlēm. Pirmajā kārtā tikās komandas „KidzBop”, „Magnētikais tīrums”, „Dzelzs Dūre” un „French Fries”. „Magnētisikais tīrums” divos setos spēja uzvarēt „KidzBop”, bet otrajā play-off spēlē, aizraujošā trīs setu ciņā, pēdējā setā uzvarot tikai ar divu punktu pārsvaru „Dzelzs Dūre” uzvarēja „French Fries”. Pusfinālā „Princeses! ” guva salīdzinoši vieglu uzvaru pār „Magnētiskais tīrums”, bet otrajā spēlē, kur otro reizi šajā naktī tikās komandas „Bernāti” un „Dzelzs Dūre”, scenārijs bija tāds pats kā apakšgrupas spēlē, kur sīvā trīs setu cīņā „Dzelzs Dūrei” nācās atzīt „Bernāti” pārākumu. Spēlē par 3. vietu tikās „Magnētiskais tīrums” un „Dzelzs Dūre”, kur uzvaru divos setos guva „Dzelzs Dūre”, bet lielajā finālā šajā naktī nepārspēti uzvarēja komanda „Princeses!”, kas visas nakts garumā nezaudēja nevienu setu, aiz sevis otrajā vietā atstājot komandu „Bernāti”. LU Volejbola nakts medaļu ieguvēji:
  • 1. vieta – “Princeses!” (Viktorija Zimeta, Andris Karašovs, Jurijs Kosnarevičs, Reinis Otto, Sandris Turlajs.
  • 2. vieta – “Bernāti” (Armanda Višņova, Gundars Tomašs, Uldis Jansons, Aivis Klešs)
  • 3. vieta – “Dzelzs Dūre” (Aiva Niedra, Agnis Āriņš, Miks Možeiko, Dāvids Mucenieks, Justavs Cīrulis)
Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos! Tiekamies 22. novembrī sporta naktī, kur sacensības notiks četros dažādos sporta veidos – pludmales volejbolā, florbolā, futbolā un strītbolā!

Dalīties

Saistītais saturs

Jaunzems gūst 28 punktus; LU basketbolisti pārspēj "Jēkabpils/SMScredit.lv" komandu
01.11.2018.

Jaunzems gūst 28 punktus; LU basketbolisti pārspēj "Jēkabpils/SMScredit.lv" komandu