Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centrs nāk klajā ar jaunu semināru ciklu, lai ikviens interesents varētu pilnveidot sevi, attīstīt savas prasmes un rast plašākas iespējas karjerā. Iepazīsti, kas ir koučings, noskaidro jaunākās darba meklēšanas stratēģijas, uzzini, kā gatavoties darba intervijai, kā efektīvāk plānot savu laiku un kā risināt konfliktus darbā un arī sadzīvē. Piedalies semināros un atklāj sevi citos apvāršņos!

Esi krustcelēs un nevari izlemt, ko studēt? Drīz pabeigsi studijas, taču vēl neesi gatavs darba intervijām? Liekas, ka nekam nepietiek laika? Savu CV atjaunoji pirms vairākiem gadiem un nezini, kādas ir mūsdienu tendences noformējumiem? 

LU Karjeras centra semināros gaidīti gan LU studenti un absolventi, gan arī skolēni un darba devēji. Karjeras centra speciālisti sniedz atbalstu skolēniem, studentiem un absolventiem dažādos ar darba dzīvi un karjeras izaugsmi saistītos jautājumos. 

Piedāvātajos semināros ikvienam būs iespēja veidot un uzlabot savu CV un motivācijas vēstuli, apzināt savas stiprās puses, kā arī vērsties pie Karjeras centra konsultantiem, lai saprastu, kā rīkoties, ja ir vēlme mainīt studiju programmu vai plāno doties uz darba intervijām. 

Ārpus semināriem LU Karjeras centra speciālisti konsultē skolēnus par studiju programmām un palīdz atrast vispiemērotāko studiju un profesijas virzienu pēc vidējās izglītības iegūšanas. 

Februāra mēnesī Karjeras centrs piedāvā:  

  • Semināru "Efektīva laika plānošana" – 13. februārī plkst. 16.30 un 15. februārī plkst. 18.30. Uzzini kā praktiski izvērtēt savas prioritātes, mērķus un, kā tad galu galā efektīvāk plānot mūsdienās tik svarīgo laiku.  
  • CV darbnīcu – 20. februārī plkst. 16.30 un 22. februārī plkst. 18.30. Ieinteresē nākotnes darba devēju ar savu CV – uzzini kuras ir "pareizās" lietas, ko iekļaut CV, kā arī uzzini kuras ir biežākās kļūdas.  
  • Semināru "Koučings ikdienā" – 27. februārī plkst. 16.30 un 29. februārī plkst. 18.30. Motivē ne tikai sevi, bet arī savu komandu – mūsdienīga līdera zināšanu arsenālā bieži vien ir izpratne par koučinga pamatidejām un to atbilstošu pielietošanu. 

Ar plašāku semināru sarakstu un laikiem, aicinām iepazīties LU Karjeras centra mājaslapā.  

 

Dalīties

Saistītais saturs

Kā iekļauties darba tirgū? Attīsti, izzini un pilnveidojies semināros!
29.02.2024.

Kā iekļauties darba tirgū? Attīsti, izzini un pilnveidojies semināros!