Medicīnas fakultātes students baltā halātā.
Students jau no pirmās dienas tiek uzrunāts ar vārdiem: “Labdien, kolēģi!”

Ja cilvēka aicinājums ir palīdzēt citiem un glābt dzīvības, tad Latvijas Universitātes Medicīnas fakultāte ir labākā vieta, lai apgūtu ārsta, māsas, farmaceita, radiogrāfera un zobārsta profesiju.

Fakultātes docētāji ir Latvijas un Eiropas veselības aprūpes vadošie speciālisti, lasīt lekcijas regulāri ierodas arī vieslektori no visas pasaules. Augsta saskarsmes kultūra ir fakultātes vizītkarte, students jau no pirmās dienas tiek uzrunāts ar vārdiem: “Labdien, kolēģi!” Studijas Medicīnas fakultātē nodrošina ne tikai aizraujošu un piepildītu dzīvi, bet arī starptautiski atzītu diplomu, kas dod iespēju brīvi strādāt gan Latvijā, gan citviet Eiropā.

Fakultāte mājo LU Akadēmiskajā centrā Torņakalnā, kur studentiem visu diennakti pieejama bibliotēka un telpas individuālām studijām. Studiju process noris gan ērtā studiju vidē un labiekārtotās laboratorijās, gan Latvijas vadošajās ārstniecības iestādēs, jo neatņemama un būtiska studiju sastāvdaļa ir klīniskie studiju kursi un prakse.

Medicīnas fakultātē var studēt šādās bakalaura līmeņa studiju programmās:

No 5. jūlija sāksies vienotā uzņemšana koledžas un bakalaura līmeņa studijās  Latvijas Universitātē (LU). Aktuālajai informācijai par uzņemšanu studijās LU iespējams sekot vietnē www.gribustudet.lv, ar uzņemšanas kārtību var iepazīties LU mājaslapā.

Izvēlies panākumus – nāc studēt Latvijas Universitātē!

Share

Related Content

Nāc studēt humanitārās zinātnes Latvijas Universitātē!
27.06.2022

Nāc studēt humanitārās zinātnes Latvijas Universitātē!

Nāc studēt sociālās zinātnes Latvijas Universitātē!
13.06.2022

Nāc studēt sociālās zinātnes Latvijas Universitātē!

Nāc studēt dabaszinātnes Latvijas Universitātē!
03.06.2022

Nāc studēt dabaszinātnes Latvijas Universitātē!