Šī mācību gada rudens semestris aktīvajiem Latvijas Universitātes studentiem būs ražīgs, jo Latvijas Universitātes Sporta centra plānā ir noorganizēt 5 dažādus pasākumus, no kuriem 3 ir LU Sporta nakts turnīri.

Šajā semestrī tiks aizvadīti 3 LU Sporta nakts turnīri, un katrs būs konkrētā sporta veidā.

Semestri iesāksim ar LU Spēka dienu, kurā katram LU studentam būs iespēja pārbaudīt savus spēkus dažādās disciplīnās! Spēka diena norisināsies 3 vietās - Zinātņu mājā, Dabas mājā un LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē no plkst. 10.00 līdz 12.30. 

Jau pēc nedēļas, 15. Septembrī norisināsies 3x3 basketbola nakts turnīrs. Tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā sporta pasākumā. Plašāka informācija par pasākumu, kā arī pasākuma nolikums un pieteikšanās anketu vari atrast šeit!

Nedēļu pēc 3x3 basketbola nakts turnīra tiks rīkots LU futbola nakts turnīrs. Viens no Latvijas Universitātes populārākajiem turnīriem ir LU futbola līgas turnīrs, kas COVID-19 pandēmijas izplatības dēļ pēdējos 2 gadus nav noticis, tādēļ par prieku futbola cienītājiem tiek rīkots LU Rudens futbola turnīrs. LU futbola nakts turnīrs norisināsies 22.septembrī. Plašāka informācija par pasākumu, kā arī pasākuma nolikums un pieteikšanās anketu vari atrast šeit!

6.oktobrī norsināsies LU Pludmales volejbola nakts turnīrs. LU Pludmales volejbola nakts turnīrs ir interesants ar to, ka turnīrā piedalās jauktās komandas (1 sieviete un 1 vīrietis). Plašāka informācija par pasākumu, kā arī pasākuma nolikums un pieteikšanās anketu vari atrast šeit!

Kā nākamais, 22.oktobrī sekos LU Studentu pārgājiens, kurā dalībniekiem būs iespēja doties jautrā un atīvā, 15 km garā pārgājienā pa meža ceļiem ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā. Plašāka informācija par pasākumu, kā arī pasākuma nolikums un pieteikšanās anketu vari atrast šeit!

Pēc pludmales volejbola turnīra, laika posmā no 4. līdz 6. novembrim, tiks organizēts ikgadējās LU Auto foto orientēšanās sacensības. Pasākumā būs iespēja piedalīties jeb kuram interesentam. Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir, pārvietojties ar savu transportlīdzekli, iegūt pēc iespējas vairāk punktus, atrodot norādītos kontrolpunktus un izpildot uzdotos uzdevumus. Punktus ir iespējams iegūt vismaz 1 dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevuma veikšanas procesus.

Un kā noslēdzošais šī semestra pasākums būs Online spēka čempionāti par kuriem informācija vēl sekos!

Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina visus Latvijas Universitātes studentus piekopt aktīvu dzīves veidu un piedalīties pēc iespējas vairāk aktīvajos un sportiskajos pasākumos!

Visi pasākumi ir aplūkojami zemāk:

Jaunākās aktualitātes par citiem LU sporta pasākumiem meklē: https://www.facebook.com/sportsLU/

Plašāku informāciju par LU Sportu un dažādiem sporta pasākumiem meklē: https://www.lu.lv/sports/

Dalīties