Sestdien, 15. oktobrī, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Darbinieku rudens pārgājiens 2022”, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā pārgājienā pa skaistu meža ceļu Kandavas apkārtnē ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā.

Dalībnieku pulcēšanās notiks pie autobusu pieturas “Kandava”, sākot no plkst. 10.20, bet starts paredzēts plkst. 10.30. Automašīnu īpašnieki savus auto varēs novietot pretī Kandavas autobusu pieturai esošajā stāvlaukumā. Uz pārgājienu iespējams doties, izmantojot autobusu, jo autobuss no Rīgas Kandavas pieturā ierodas plkst. 10.25.

Pārgājiena maršruts vedīs pa Kandavas apkārtnes meža ceļiem un cauri Čužu purvam.

Pārgājiena finišs plānots pie autobusu pieturas “Kandava”, bet pēc pārgājiena visi dalībnieki tiks aicināti uz siltām pusdienām un tēju, par kurām parūpēsies pasākuma organizatori, Latvijas Universitātes Sporta centrs. Pasākums norisināsies, apmēram, līdz plkst. 15.00. Autobuss uz Rīgu no pieturas “Kandava” atiet plkst. 15.40.

Pārgājiena kopējais maršruts būs aptuveni 12 km garš. Uz pārgājienu līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošus apavus un apģērbu.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2022. gada 14. oktobra plkst. 11.59.

Uz tikšanos!

 

Dalīties