Laika posmā no 4. līdz 6. novembrim norisināsies aktīvās atpūtas pasākums “LU Rudens auto foto orientēšanās”, kurā varēs piedalīties jebkurš Latvijas Universitātes students vai darbinieks kopā ar saviem draugiem vai ģimenes locekļiem.

Pēdējo 2 gadu laikā lielu popularitāti ir iemantojušas LU Auto foto orientēšanās sacensības, kas līdz šim ir norisinājušās 3 reizes. Lielās atsaucības dēļ, šis pasākums norisināsies arī šajā mācību semestrī, tādēļ Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina laika posmā no 4. līdz 6. novembrim atvēlēt vienu brīvdienu, lai kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem, ievērojot visus valstī pasākuma dienā esošos ierobežojumus, piedalītos LU Rudens auto foto orientēšanās sacensībās, kas šoreiz norisināsies Kurzemes rajona austrumu daļā.

Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktus, atrodot norādītos kontrolpunktus un izpildot uzdotos uzdevumus. Punktus ir iespējams iegūt vismaz 1 dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevuma veikšanas procesus.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu  līdz 2022. gada 3. novembra plkst. 23.59. Vienā pieteikumā var pieteikt vienu komandu (komandā 2-5 dalībnieki), kuras visi dalībnieki pārvietojas ar vienu transportlīdzekli. Komandā ir jābūt vismaz vienam Latvijas Universitātes studentam vai darbiniekam.

Katra komanda pati izvēlas savu starta vietu un laiku (laika posmā no 4. līdz 6. novembrim), to nekur speciāli nenorādot. Kā starta vietu pasākuma organizatori iesaka izvēlēties jebkuru vietu Tukuma novadā. Lai sāktu orientēšanos, komandas kapteinis aizpilda reģistrācijas apstiprinājuma e-pastā saņemto starta anketu un pēc pieteikšanās termiņa beigām saņems meklējamos kontrolpunktus un pildāmos uzdevumus.

Pēc meklējamo kontrolpunktu un veicamo uzdevumu saņemšanas komandai tiks dotas 5 stundas laika, lai veiktu orientēšanos un pēc tā veikšanas failiem.lv mājaslapā augšupielādētu pasākuma laikā uzņemtās bildes un video. Pēc failu augšupielādes failiem.lv mājaslapā nepieciešams norādīt e-pastu kalvis.kazaks@lu.lv un uzspiest “Saglabāt un nosūtīt”.

Trīs komandas ar lielāko sakrāto punktu skaitu tiks apbalvotas ar balvām no LU. Komanda ar vislielāko punktu skaitu tiks apbalvota ar kausu.

LU Rudens auto foto orientēšanās nolikumu lasi šeit.

Dalīties