Sestdien, 11. maijā, Limbažu pilsētas stadionā, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra un LU programmas NLN 1. kursa studentu rīkots aktīvās atpūtas pasākums “LU Ģimeņu sporta diena 2024”, kurā būs iespēja piedalīties Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem kopā ar saviem draugiem un ģimenes locekļiem.

Latvijas Universitātes Sporta centrs rūpējas par to, lai LU studenti un darbinieki būtu veselīga un aktīva dzīvesveida piekritēji, tādēļ katru gadu tiek rīkoti gan dažādi sporta, gan aktīvās atpūtas pasākumi. Šajā semestrī viens no šādiem pasākumiem ir “LU Ģimeņu sporta diena”, kura ietvaros ar dažādām netradicionālām un interesantām disciplīnām noskaidrosim veiklākās un aktīvākās Latvijas Universitātes ģimenes.

Ja, skatoties dažādas filmas par amerikāņu ģimenēm ar bērniem un viņu dalību dažāda veida ģimeņu sporta sacensībās, kā, piemēram, “Ducis ir lētāk 2”, un esi domājis, kā būtu piedalīties šāda veida sacensībās, tad šī ir izcila izdevība to izmēģināt.

Sportisko dienu sāksim ar reģistrāciju no plkst. 10.00 līdz 11.00, bet pēc tam iegrimsim sporta pasaulē! Pasākuma laikā komandas varēs izmēģināt savus spēkus dažādās aktivitātēs, piemēram, dvieļubolā, brīnumtenisā, virves vilkšanā un citās aktivitātēs. Disciplīnās, kur nepieciešami vairāk nekā 2 cilvēki, vairākas komandas var apvienoties un cīnīties par uzvaru disciplīnā. Katra disciplīna tiek vērtēta atsevišķi, kā arī disciplīnu rezultāti summējas un veido kopvērtējumu.

Dalība ir atvērta visiem LU studentiem un darbiniekiem ar ģimenēm un draugiem. Komandā jābūt vismaz 1 LU studentam vai darbiniekam, bet kopumā komandā jābūt no 2 līdz 8 dalībniekiem.

Reģistrēties pasākumam var elektroniski, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2024. gada 10. maija plkst. 23.59, vai arī pasākuma dienā uz vietas no plkst. 10.00 līdz 11.00.

Disciplīnas norisināsies līdz plkst. 16.00, kad sāksies apbalvošana. Apbalvošanā tiks apbalvoti gan katras disciplīnas labākie, gan labākie kopvērtējumā. Tiks pasniegtas arī pasākuma atbalstītāju sarūpētas specbalvas.

Pasākumu atbalsta Latvijas Universitāte, Limbažu novada pašvaldība, Limbažu novada sporta skola, SIA “Olimpiskais centrs Limbaži”, “Ruukki”, Latvijas virves vilkšanas federācija un par to, lai pasākuma dalībnieki nejustu slāpes, rūpēsies Stelpes dabīgais minerālūdens!

Pasākuma nolikums pieejams šeit.

Dalīties