Ceturtdien, 18. aprīlī, no plkst. 16.00 līdz 20.30, Latvijas Universitātes Zinātņu mājā un Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra teritorijā, Jelgavas ielā 3, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta diena, ko rīko Latvijas Universitātes studenti sadarbībā ar LU Sporta centru un LU Studentu Padomi. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja parādīt savas prasmes gan komandu sporta veidos, gan individuālās disciplīnās, cīnoties par godalgotām vietām. 

Pasākuma atklāšana ir paredzēta plkst. 16.00, kad tiks atvērta dalība individuālajās disciplīnās, bet pasākuma ietvaros rīkotie turnīri sāksies no plkst. 17.00, lai uz turnīriem pēc lekcijām var paspēt atbraukt arī tie LU studenti, kuriem lekcijas nenorisinās LU Akadēmiskajā centrā.

No plkst. 16.00 līdz 20.00 katram interesentam sevis izvēlētā laikā būs iespēja apmeklēt kartinga, piepūšamās atrakcijas un spēka pārbaudes disciplīnās, kā arī piedaloties dažādos konkursos, pārbaudot savu precizitāti, ātrumu un spēku. Šīs disciplīnas katram dalībniekam aizņems līdz 5 minūtēm.

No plkst. 17.00 līdz 20.15 norisināsies 4x4 futbola, 3x3 basketbola, 4x4 volejbola, e-sporta, galda tenisa, galda hokeja un galda spēļu turnīri.

Apbalvošana norisināsies plkst. 20.30. Tie studenti, kuri kartinga, piepūšamās atrakcijas un spēka pārbaudes disciplīnās būs uzrādījuši labākos rezultātus, tiks apbalvoti individuāli.

Individuālajām disciplīnām (kartinga, piepūšamo atrakciju un spēka pārbaudes disciplīnām) varēs reģistrēties jebkurā brīdī pasākuma laikā, no plkst. 16.00 līdz plkst. 20.00, bet pārējām disciplīnām/ turnīriem jāreģistrējas pasākuma dienā, 18. aprīlī, no plkst. 16.00 līdz 16.55 pie konkrētās disciplīnas.

4x4 futbola, 3x3 basketbola un 4x4 volejbola turnīriem var reģistrēties arī iepriekš, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 17.aprīļa plkst. 23.59. 4x4 futbolam var reģistrēties šeit, 3x3 basketbolam var reģistrēties šeit un 4x4 volejbolam var reģistrēties šeit.

Ja esi īstās komandas meklējumos 3x3 basketbolā vai 4x4 futbolā, vai 4x4 volejbolā, tad pievienojies WhatsApp grupai šeit. Kopīgi atradīsim Tev komandu vai trūkstošo komandas beidru.

Pievienojoties norādi: 
•⁠  ⁠kādā sporta veida turnīrā vēlies startēt;
•⁠  ⁠cik cilvēki ir Tavā komandā;
•⁠  ⁠cik komandas biedrus vēl meklē.

Futbola, basketbola, volejbola, piepūšamās atrakcijas un spēka pārbaudes disciplīnas norisināsies LU Akadēmiskā centra teritorijā, pie sporta zonas, kartinga disciplīna norisināsies pie LU Dabas mājas galvenās ieejas, galda spēļu turnīrs norisināsies LU Zinātņu mājas 105. auditorijā, e-sporta turnīrs norisināsies LU Zinātņu mājas 106. auditorijā, bet galda tenisa un galda hokeja turnīri norisināsies LU Zinātņu mājas 2. stāva ātrijā.

Ar katra turnīra un disiplīnu noteikumiem var iepazīties pasākuma nolikumā.

Pasākumu atbalsta MyFitness, intervals.lv, Ghetto Games, Čilli pica.

Sporta spēļu nolikums pieejams šeit

Jautājumu gadījumā ir iespēja zvanīt uz +37126243522 vai rakstīt uz sports@lu.lv

Uz tikšanos 18. aprīlī! 

Dalīties