Ceturtdien, 23. martā, Rimi Olimpiskajā sporta centrā, O-Sands laukumos, tiks aizvadīts Latvijas Universitātes (LU) Pludmales volejbola pavasara nakts turnīrs.

Tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā sporta pasākumā.

Viens no populārākajiem LU Sporta nakts sporta veidiem ir tieši pludmales volejbols. LU Pludmales volejbola nakts turnīrs, ko rīko LU Sporta centrs sadarbībā ar LU Studentu padomi, ir interesants ar to, ka turnīrā piedalās jauktās komandas (1 sieviete un 1 vīrietis). Pieteikumus par dalību turnīrā jānosūta līdz 22. marta plkst. 23:59 uz e-pastu sacensibas@lu.lv Reģistrācijas laikā VISIEM dalībniekiem būs jāuzrāda derīgas studentu apliecības.

Turnīrs norisināsies Rimi Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b), sākums plkst. 23.15, reģistrācija no plkst. 22.45. Turnīra organizatori aicina ikvienu LU studentu būt aktīvam, organizēt komandu un pieteikties, to darot neatkarīgi no meistarības līmeņa. Dalība turnīrā ir bez maksas, taču piedalīties drīkst tikai LU studenti un darbinieki. Sporta nakts turnīri LU regulāri risinās jau vairāk nekā desmit gadus.

Pieteikuma anketa pieejama šeit.

Ar turnīra nolikumu iepazīsties šeit.

Atgādinām, ka, piedaloties šajā pasākumā, komanda, kas pieteikusies LU Studentu kausam, iegūst 5 kopvērtējuma punktus un palielina savas iespējas tikt Studentu kausa finālā, kurā būs iespēja cīnīties par galveno balvu – braucienu visai komandai uz Stokholmu. Plašāku informāciju par Studentu kausu meklē mājaslapā:

Plašāka informācija par LU sporta nakts turnīriem atrodama mūsu Facebook lapā: www.facebook.com/lunaktsturniri/

Dalīties