Ceturtdien, 13. aprīlī, "Rimi" Olimpiskajā centrā, tiks aizvadīts Latvijas Universitātes (LU) Tautas bumbas nakts turnīrs.

Jau ierasti LU sporta nakts turnīrus rīko LU Sporta centrs sadarbībā ar LU Studentu padomi. Kā jau zināms, trīs reizes semestrī LU studentiem un darbiniekiem ir iespēja sacensties dažādos Sporta nakts turnīros. Šajā semestrī kā viens no LU Sporta nakts turnīriem būs Tautas bumbas turnīrs. Tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā sporta pasākumā.

LU Tautas bumbas nakts turnīra noteikumi mazliet atšķirsies no ierastajiem tautas bumbas noteikumiem, tādēļ turnīra organizatori aicina visus dalībniekus pārlasīt turnīra nolikumu.

Turnīrs norisināsies Rimi Olimpiskajā centrā (Grostonas ielā 6b), sākums plkst. 23.15, reģistrācija no plkst. 23.00. Pieteikums par dalību turnīrā jānosūta līdz 12. aprīļa plkst. 23.59 uz e-pastu sacensibas@lu.lv

Pieteikuma anketu lejupielādē šeit.

Ar turnīra nolikumu iepazīsties šeit.

Turnīra organizatori aicina ikvienu LU studentu būt aktīvam, organizēt komandu un pieteikties, to darot neatkarīgi no meistarības līmeņa. Dalība turnīrā ir bez maksas, taču piedalīties drīkst tikai LU studenti un darbinieki. Sporta nakts turnīri LU regulāri risinās jau vairāk nekā desmit gadus. Plašāka informācija par LU sporta nakts turnīriem atrodama mūsu Facebook lapā: www.facebook.com/lunaktsturniri/

Atgādinām, ka, piedaloties šajā pasākumā, komanda, kas pieteikusies LU Studentu kausam, iegūst 5 kopvērtējuma punktus un palielina savas iespējas tikt Studentu kausa finālā, kurā būs iespēja cīnīties par galveno balvu – braucienu visai komandai uz Stokholmu.

Dalīties