Sestdien, 15. oktobrī, norisinājās Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Darbinieku rudens pārgājiens 2022”, kurā dalībniekiem bija iespēja doties skaistā pārgājienā pa skaistu meža ceļu Kandavas apkārtnē ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā.

Jau no plkst. 10.20 pārgajiena dalībnieki sāka pulcēties pie autobusu pieturas “Kandava”, lai plkst. 10.30 varētu sākt 13 km garo pārgājienu. Pārgājiena laikā tika iziets pa Zelta rudens izdaiļotajiem Kandavas apkārtnes meža ceļiem un cauri skaistajam Čužu purvam, kas ir vienīgā dabiskā čužas atradne Latvijā.

Pārgājiena finišs, ka ierasts, notika pargajiena sākumpunktā, pie autobusu pieturas “Kandava”, kur visi dalībnieki tika aicināti uz siltu zupu, pīrādziņiem, tēju un kafiju, par kuru parūpējās pasākuma organizatori, Latvijas Universitātes Sporta centrs.

Pēc pārgājiena no dalībniekiem tika saņemtas ļoti labas atsauksmes, kurās visvairāk izcēlās pasākuma pozitīvā atmosfēra, organizētība, iespēja pabūt neformālā gaisotnē un aktīvi pavadīt laiku ārā, kā arī gardā zupa pārgājiena beigās.

LU Botāniskā dārza sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Donova pēc pārgājiena izteica prieku par nezuspiesto atmosfēru: “Mums ar ģimeni ļoti patika. Varbūt ainaviski varēja būt vairāk ko redzēt, bet, kā jau es pārgājiena dienā minēju, pasākums bija ļoti organiski veidots: bez liekas piespiešanas, uzspēlētas aktivitātes. Pārgājiens, ņemot vērā to, ka piedalījās gan bērni, gan suņi, bija vidējas slodzes, tomēr noslēgumā bijām patīkami noguruši. 17 km vēl neesam gatavi. Jātrenējas! Priecāšos arī par nākamo iespēju izstaigāt kādu no Latvijas tik daudzajām dabas takām!”

LU Bibliotēkas krājuma izmantošanas un attīstības departamenta informācijas speciāliste Laima Vēdiķe: “Pārgājiens bija jauks. Visvairāk patika Čužu purvs ar daudzajām koka laipām. Temps gan bija ļoti ātrs, kā rezultātā pārgājiena dalībnieki izstiepās ļoti garā rindā, tomēr piedalīties noteikti bija vērts. Izstaigāšanās, svaigs gaiss un sabiedrība garantēta.”

LU Finanšu un uzskaites departamenta direktors Māris Lazdiņš: “Rudens pārgājiens - Lielisks vieds kā 'uzlādēt baterijas', kārtīgi izkustoties, nedaudz apmaldoties, iepazīstoties ar kolēģiem, viņu līdznācējiem un suņiem.”

Sakām lielu paldies visiem dalībniekiem un tiekamies jau nākamajos pārgājienos!

Dalīties

Saistītais saturs

Aizvadītājā nedēļas nogalē LU sieviešu volejbola komandas aizvadījušas 3 spēles
18.10.2022.

Aizvadītājā nedēļas nogalē LU sieviešu volejbola komandas aizvadījušas 3 spēles