Aizvadītājā sestdienā, RVS/LU komanda guva uzvaru Baltijas sieviešu volejbola līgas (BSVL) pirmajā spēlē pret “Audentese SG”/NK. Svētdien spēle norisinājās arī Optibet Latvijas sieviešu volejbola čempionātā, kurā spēlēja LU/RVS komanda.

Vienu panākumu divās spēlēs Tallinā izcīnīja Danieles Kaprioti vadītā RVS/LU, uzvarā pār “Audentese SG”/NK 18 punktus gūstot Kristīnei Kramēnai, no kuriem četras bija netveramas serves, kā arī uzbrūkot ar 61% efektivitāti, bet otrajā spēlē viņai gūstot 21 punktu. Svētdien turpat Tallinā RVS/LU ar 1-3 (20:25, 24:26, 25:22, 20:25) zaudēja "TalTech"/"Tradehouse" volejbolistēm. Arī šajā spēlē rezultatīvākā bija Kristīne Kramēna, kura guva 21 punktu.

Svētdien, 16.oktobrī tika aizvadīta arī Optibet Latvijas sieviešu volejbola čempionāta spēle, kurā mūsu LU/RVS komanda, treneres Kristīnes Tenes vadībā cīnījās ar SUFA/DU komandu. Pirmo setu LU/RVS zaudēja ar 16:25, otrajā setā nedaudz pietrūka līdz uzvarai un LU/RVS piekāpās ar 21:25, bet trešo setu mūsu LU/RVS dāmas uzvarēja ar 25:22. Ceturtajā izšķirošajā setā pārākas tomēr bija SUFA/DU komandas dāmas, kuras spēles kopvērtējumā uzvarēja ar 1:3.

Priecājamies, par mūsu dāmu sasniegumiem!

Avots: sportacentrs.com, volejbols.lv

Dalīties