Sestdien, 26. martā, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Darbinieku pavasara pārgājiens 2022”, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā pārgājienā pa dabas parku “Piejūra” ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā.

Dalībnieku pulcēšanās notiks Lilastes dzelceļa stacijas stāvlaukumā sākot no plkst. 10.45, bet starts paredzēts plkst. 11.00. Automašīnu īpašnieki savus auto varēs novietot pie Lilastes dzelceļa stacijas esošajā stāvlaukumā. Uz pārgājienu iespējams doties, izmantojot vilcienu, jo vilciens no Rīgas Lilastes stacijā ierodas plkst. 10.56.

Pārgājiena laikā tiks apiets apkārt 3 ezeriem - Ziemeļu Garezeram, Vidus Garezeram un Dienvidu Garezeram, kurus kopā dēvē par Garezeriem.

Pārgājiena finišs plānots pie dzelzceļa stacijas “Lilaste”, bet pēc pārgājiena visi dalībnieki tiks aicināti uz siltām pusdienām un tēju, par kurām parūpēsies pasākuma organizatori, Latvijas Universitātes Sporta centrs. Pasākums norisināsies, apmēram, līdz plkst. 14.00. Vilciens uz Rīgu no stacijas “Lilaste” atiet plkst. 14.08.

Pārgājiena kopējais maršruts būs aptuveni 12 km garš. Uz pārgājienu līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošus apavus un apģērbu.

Pasākuma laikā visiem dalībniekiem obligāti ir jāievēro visi Valdības noteiktie distancēšanās pasākumi.

Ar darbinieku pārgājiena nolikumu vari iepazīties šeit.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu  līdz 2022. gada 25. marta plkst. 11.59.

Uz tikšanos!

Dalīties