Latvijas Universitātes Sporta centrs izaicina! Šī mācību gada otrā semestra laikā esi aktīvs, sporto, piefiksē treniņus, izmantojot sev ērtu fitnesa lietotni, un cīnies par vērtīgām balvām!

Tā kā gada sākums ir apņemšanās laiks, un ļoti bieži jaunās apņemšanās ir saistītas ar veselīgu dzīves veidu un sportošanu, Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina visus Latvijas Universitātes studentus būt veselīgiem un aktīviem visa gada garumā. Lai rastos lielāka motivācija, LU Sporta centrs rīko sporta izaicinājumu ar vērtīgām balvām.

Izaicinājuma ietvaros dalībnieka mērķis ir sakrāt pēc iespējas vairāk punktus, ko var saņemt par veiktām un fitnesa lietotnē, vai savos pierakstos piefiksētām sporta aktivitātēm. Dalībnieks 1 punktu var iegūt par šādām sportiskām aktivitātēm:

  • noieti 5 km vai vairāk;
  • noskrieti 10 km vai vairāk;
  • ar velosipēdu nobraukti 15 km vai vairāk;
  • dalība vismaz 40 minūšu ilgā treniņā.

Lai izaicinājuma dalībnieki koncentrētos uz regulāru, nevis pārmērīgu, sportošanu, vienā dienā dalībnieks var iegūt maksimāli 2 punktus.

Izaicinājums notiek no 15. februāra līdz 6. jūnijam. Izaicinājumam pievienoties ir iespēja jebkurā laikā, sākot no 15. februāra, vienīgi ir jāapzinās, ka, pievienojoties vēlāk, būs mazāka iespēja pretendēt uz galveno balvu. Pirms izaicinājuma sākšanas dalībniekiem jāreģistrējas izaicinājumam, aizpildot pieteikuma anketu.

Izaicinājuma laikā dalībnieks piefiksē savus treniņus sev ērtākajā fitnesa programmā(skriešanu, iešanu un braukšanu ar velo) vai savos pierakstos (dalību treniņos). Reizi 2 nedēļās (1. martā, 15. martā, 29. martā, 12. aprīlī, 26. aprīlī, 10. maijā, 24. maijā un 7. jūnijā) dalībnieks aizpilda anketu par paveikto iepriekšējās 14 dienās. Pēc LU SC pieprasījuma, dalībniekam jāspēj parādīt apliecinājumu par paveikto (ekrānuzņēmums no sevis izvēlētās fitnesa lietotnē vai treniņu pieraksti).

Katra mēneša beigās konkrētā mēneša katras grupas labākie dalībnieki (tie, kas būs sakrājuši visvairāk punktus iepriekšējā mēnesī) tiks apbalvoti ar Latvijas Universitātes sejas maskām, bet izaicinājuma beigās (par sasniegto visa izaicinājuma garumā) pirmo 3 vietu ieguvēji katrā grupā saņems Latvijas Universitātes sporta kreklus vai sporta džemperus.

Aktuālākajai informācijai par dalībnieku rezultātiem seko līdzi LU mājaslapas sporta sadaļā un LU sporta Facebook lapā

Izaicinājuma nolikums

Dalīties