Maratona dalībnieku kājas, vizuāls materiāls ar sporta kreklu

Latvijas Universitāte (LU) ir, bija un būs par sportiskiem un aktīviem studentiem un darbiniekiem, tādēļ LU Sporta centrs un LU Studentu padome aicina – pārstāvi LU komandu 2022. gada Rimi Rīgas maratona 10 kilometru distancē!

LU Sporta centrs sniedz iespēju visiem LU studentiem un darbiniekiem bez maksas piedalīties 2022. gada Rimi Rīgas maratona 10 kilometru distancē, kas norisināsies šī gada 15. maijā. Visiem, kas pieteiksies, tiks pasniegti arī LU sporta krekli, ar ko piedalīties skrējienā un ko vēlāk izmantot ikdienas sportisko aktivitāšu laikā.

Lai pieteiktos, jāaizpilda elektroniskā anketa, kurā jānorāda savs vārds, uzvārds, e-pasts un krekla izmērs, bet visu pārējo paveiks Sporta centrs. Maija sākumā Sporta centrs ar katru sazināsies par numura un kreklu saņemšanu.

Gadījumā, ja kāds jau pats ir pieteicies 10 kilometru distancei, Sporta centrs lūdz pieteikuma anketas komentāru laukā par to paziņot, taču saglabājas iespēja iegūt LU sporta kreklu.

Reģistrēties LU komandai var līdz 27. aprīlim (ieskaitot). Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ Sporta centrs aicina nekavēties un reģistrēties jau tagad.

Plašāka informācija par Rimi Rīgas maratonu atrodama maratona tīmekļvietnē.

Share

Related Content

Pēc divu gadu pārtraukuma atkal notiks LU darbinieku sporta spēles
05.04.2022

Pēc divu gadu pārtraukuma atkal notiks LU darbinieku sporta spēles

LU Akadēmiskajā centrā notiks atpūtas pasākums "Studentu jandāliņš"
29.03.2022

LU Akadēmiskajā centrā notiks atpūtas pasākums "Studentu jandāliņš"