Ceturtdien, 2. maijā, Playoff Arena laukumos, norisināsies LU Mini futbola līgas 2023./2024. m.g. sezonas fināli, kuros par 3. vietu cīnīsies komandas "Al Nasser" un "Business bedalogi", bet Lielajā finālā par čempiontitulu cīnīsies 2022./2023. gada sezonas čempioni “ČBK” pret komandu “Lietpratēji”, kuri visu sezonu atradās 3. vietā.

Pusfināla spēlēs, kas norisinājās 25. aprīlī, par iekļūšanu finālā cīnījās 4 komandas. “ČBK’’spēlēja pret “Business Bedalogi”, bet “Lietpratēji” pret “Al Nasser’’.Abi pusfināli tika aizvadīti vienlaicīgi, katram pusfinālam norisinoties savā laukumā. Kā jau ierasts Latvijas Universitātes Mini futbola līgā, katra spēle norisinās līdz 2 uzvarām “mazajās spēlēs”.

Pirmajā pusfināla cīņā, kurā savā starpā spēlēja “Lietpratēji” pret “Al Nasser’’ jau no paša sākuma bija skaidrs, ka cīņa par finālu būs ļoti saspringta, jo pirmo spēli uzvarēja “Al Nasser” (2:1), otrā spēle beidzās ar neizšķirtu rezultātu 2:2, bet trešajā mazajā spēlē uzvarēja “Lietpratēji” ar rezultātu 4:3. Tā kā pēc “mazajām spēlēm” rezultāts bija neizšķirts, tika spēlēts papildlaiks, kurā spēcīgāki izrādījās "Lietpratēji", izcīnot vietu Lielajā finālā.

Otrais pusfināls, kurā savā starpā tikās komandas “ČBK’’ pret “Business Bedalogi”, nebija tik spraigs, jo visās mazajās spēlēs dominēja sezonas līderi “ČBK”, tomēr šis pusfināls tāpat tika aizvadīts ar lieliskām emocijām un skaistiem vārtiem. Komandā “ČBK” visi spēlētāji guva 6 vārtus un deva izcilas piespēles. Mareks Zolnerovičs spēja atsargāt nepārspējamus sitienus.

Fināls jau šo ceturtdien, 2. maijā, “PlayOff Arena" laukumos  Gaidām gan visu komandu atbalstītājus, gan arī citus interesentus.

Tiekamies!

Dalīties