Sestdien, 20. aprīlī, Kuldīgā, norisinājās Latvijas Universitātes Sporta centra un LU programmas “Sporta treneri” Kuldīgas filiāles 1. kursa studentu rīkotais aktīvās atpūtas pasākums “LU Kuldīgas foto orientēšanās 2024”, kurā bija iespēja piedalīties gan Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, gan arī citiem interesentiem. Pasākumā aktīvu dalību ņēma ģimenes ar bērniem un mājdzīvniekiem, iepazīstot Kuldīgas pilsētu no cita skata punkta. 

Foto orientēšanās sacensībās kopumā piedalījās 34 dalībnieki, veidojot 9 komandas, kuras ar lielu entuziasmu, enerģiju un izdomu paveica visus uzdevumus. 
Pirmo triju vietu ieguvēji finišu sasniedza ar piecu minūšu intervālu. Sveicam uzvarētājus: 
1. vieta: “Žubītes” 
2. vieta: “Lejasdārzi” 
3. vieta: “Divas Dāmas” 
Paldies visām komandām par piedalīšanos! Orientēšanās sacensībās startēja komandas ar nosaukumiem “Lejasdārzi”, “Žubītes”, “Lapegļu iela”, “Brāļi Mauriņi”, “Jaunie Kazaki”, “Smaragda komanda”, “Vikingi”, “Divas dāmas” un “Ģimene”.
Pēc pasākuma dalībnieki atzina, ka ir patīkami pavadīta diena un Kuldīgā bijis daudz smaidošu seju. 
Komandas “Brāļi Mauriņi” dalībniece Agnese pauda sajūsmu par aizvadīto pasākumu: “Es biju sajūsmā! Tiešām. Man ļoti patika. Uzrīkojiet vēl kādu šāda veida pasākumu, es piedalīšos. Ideāls pasākums priekš slinkiem sportistiem. Mazliet jāpakustas, mazliet jāpadomā un patīkami skati acīm. Piemērots variants kopā ar ģimeni un bērniem.”
Kuldīgas filiāles 1. kursa students un pasākuma organizators Gvido Kleins pastāstīja par pasākuma organizēšanu: “Pasākumam gatavoties bija diez gan interesanti, jo nebiju veidojis pasākumu viens vai ar kādu, bet manuprāt, viss izdevās, ņemot vērā, ka veidojām pasākumu kopā pirmo reizi un dabūjām 9 komandas kuras piedalījās kā arī sponsorus piesaistījām. Patika izmeiģināt ko jaunu.”
Pasākumu atbalstīja: “Born2Win”, “MX Saldus”, “DUNA”, tipogrāfija “m.druka”, “GOLDINGEN TRAIN”, “GARĪŠI” un “Latvijas Universitāte“. 
Tiekamies citos Latvijas Universitātes rīkotajos pasākumos!

Dalīties