Latvijas Universitātes futbola līga noslēgusi 4 apļu ciklu un komandas jau šonedēļ cīnīsies par vietām finālā, izspēles sāksies – 18. martā ’’PlayOff’’ arēnā. Sešas 2023. - 2024. gada sezonas līgas komandas, jau visa gada griezumā ir sadalījušas vietas līgas tabulā.

Ar 38 punktiem tabulas priekšgalā ierindojas pieredzējusī komanda ’’ČBK’’, kuri visā sezonā ir zaudējuši tikai vienu spēli. Komanda kopumā guva 186 vārtus, kur visrezultatīvākais spēlētājs – Ģirts Burmistris guva 48 vārtus no kopējā skaita. Ģirts Burmistris ieguva 2. apļa labākā spēlētāja balvu, jo 2. apļa laikā spēja izcelties ar precīzām piespēlēm, skaistiem vārtiem un lielisku komandas garu. ’’ČBK’’ nākamo spēli aizvadīs pret komanda ’’Lietpratēji’’, ’’ČBK’’ šai komandai zaudēja vienu reizei sezonas sākumā 0:3 (0:5:1:3:10:2).

Ģirts Burmistris – labākais spēlētājs 2. aplī

23 punktus sezonas laikā izcīnija ’’Lietpratēji’’, no 20 spēlēm tika 10, neizšķirti nospēlētas 3 un zaudētas 7 spēles. Kopumā komanda guva 241 vārtus, rezultatīvākais spēlētājs Mishkaat Ansari pārspēja savu rekordu un 2023. – 2024. gada sezonā guvis 115 vārtus. Miskaat Ansari visu sezonu ir bijis rezultatīvākais spēlētājs visā līgā, ar savu izcilo tehniku un spēju spēlēt 1vs1 ir to parādījis. Miskhaat Ansari tuvākais sekotājs ir Farids Guseinovs, kurš atpaliek par 41 vārtiem.

’’Al Nasser’’komanda ierindojas 3. vietā ar 22 punktiem, visa sezona tika aizvadīta saspringtā cīņā starp ’’Lietpratēji’’ un jaunpienācējiem ’’Wannabe treneri’’ komandām. Tomēr ar 10 uzvarām, 2 neizšķirtiem un 8 zaudētām spēlēm spēja parādīt raksturu un 4. apļa spēlē pret ’’ČBK’’ nospēlēt ar cienījamu rezultātu. Kopumā tika gūti 127 vārti, 35 no šiem vārtiem guva Mateo Rubio, kurš katru spēli aizvadīja ar smaidu un spēja motivēt komandu pat tad, kad tai neveicās.

Matias Damaso (pa labi) – 3. apļa labākais vārtsargs

21 punkts un 4. vieta sezonas laikā jaunpienācējiem ’’Wannabe treneri’’ komandai, kura visas līgas laikā rādīja apbrīnojamu komandas garu un saliedētību. Komanda uzvarēja 10, neizšķirti nospēlēja 1 un zaudēja 9 spēles. Komandā ’’Wannabe treneri’’ rezultatīvākā spēlētāja Madara Ērika Paidere guva 42 vārtus, kas ir lielākais vārtu skaits, ko guvusi sieviete šajā līgā. Madaras Ērikas Paideres sitiens un spēle 1vs1 ir izcila, un citu komandu spēlētāji nespēja izsekot līdzi šādai tehnikai. Kopumā komanda guva 143 vārtus, un tas ir ceturtais labākais rezultāts šajā sezonā.


Rihards Kuzņecovs – labākais spēlētājs 1. aplī

unknown.jpg

Matīss Teodors Seleckis – labākais vārtsargs 2. aplī

’’Business Bedalogi’’ no 20 spēlēm uzvarēja 4 spēles, neizšķirti 5, bet zaudējumu piedzīvoja 11 reizes. Sezonas sākumā komandai nācās nomainīt vārtsargu un vārtos devās Ņikita Borzihs, kurš izcili demonstrēja labākās Eiropas līgas lēcienus un ķērienus. Komanda ierindojas 2. vietā ar visvairāk gūtajiem vārtiem, komanda iesita 165 vārtus visā sezonā un rezultatīvākais spēlētājs Farids Guseinovs iesita 74 vārtus, kas arī ir otrs labākais rezultāts šosezon. Farids Guseinovs parādīja izcilu spēli, lielisku komandas garu un atbalstu uz laukuma.


Ņikita Borzihs – labākais vārtsargs 1. aplī

82 vārti, 1 uzvaru, 1 neizšķirtu un 18 zaudējumus piedzīvoja ’’Piena zobi’’ komanda, kurā spēlētāji nebija gatavi šādam līmenim, jo visas pretinieku komandas ir pieredzējušas un ir zināja kāds līmenis ir LU futbola līgai. Tomēr komandas līderis Indriķis Paiders neļāva komandai padoties un turpināja doties uz spēlēm un katru spēli nospēlēt godam. Indriķis Paiders guva visvairāk vārtus savi komandai – 32. Indriķa gribasspēks uzvarēt un vēlme parādīt komandu atstarojās visā ’’PlayOff’’ arēnā.

Indriķis Paiders – 3. apļa labākais spēletājs

Dalīties