Laika posmā no 27. aprīļa līdz 6. maijam norisināsies aktīvās atpūtas pasākums “LU Pavasara velo foto orientēšanās 2024”, kurā varēs piedalīties jebkurš Latvijas Universitātes students vai darbinieks kopā ar saviem draugiem vai ģimenes locekļiem.

Pēdējo 4 gadu laikā lielu popularitāti Latvijas Universitātes studentu un darbinieku vidū ir iemantojušas dažādas orientēšanās sacensības. Lielās atsaucības dēļ foto orientēšanās tiks organizēta arī šajā mācību semestrī, tādēļ Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina laika posmā no 27. aprīļa līdz 6. maijam atvēlēt vienu brīvdienu, lai kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem piedalītos LU Pavasara velo foto orientēšanās sacensībās, kas šoreiz norisināsies Rīgā un pierīgā, Ķekavas novadā.

Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktus, atrodot norādītos kontrolpunktus un izpildot uzdotos uzdevumus. Punktus ir iespējams iegūt visiem komandas dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevuma veikšanas procesus.

Pieteikties pasākumam iepriekš nav nepieciešams, bet katrai komandai tieši pirms orientēšanās sākšanas ir jāaizpilda orientēšanās starta anketa, lai saņemtu meklējamo objektu karti, bildes un papildus uzdevumus. Komandā ir jābūt no 2 līdz 5 dalībniekiem, un starp tiem ir jābūt vismaz vienam Latvijas Universitātes studentam vai darbiniekam.

Komandas sākt orientēšanos var no jeb kuras vietas, bet organizatori iesaka to sākt Valdlaučos, Rāmavā, Baložos, Katlakalnā, Ķekavā vai jebkurā vietā starp Katlakalnu un Ķekavu.

Pēc meklējamo kontrolpunktu un veicamo uzdevumu saņemšanas komandai tiks dotas 5 stundas laika, lai veiktu orientēšanos un pēc tā veikšanas failiem.lv mājaslapā augšupielādētu pasākuma laikā uzņemtās bildes un video. Pēc failu augšupielādes failiem.lv mājaslapā nepieciešams norādīt e-pastu kalvis.kazaks@lu.lv un uzspiest “Saglabāt un nosūtīt”.

Trīs komandas ar lielāko sakrāto punktu skaitu tiks apbalvotas ar balvām no Latvijas Universitātes. Komanda ar vislielāko punktu skaitu tiks apbalvota ar kausu.

Ar nolikumu iepazīsties šeit.

Dalīties