Sestdien, 20. aprīlī, Kuldīgā, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra un LU programmas “Sporta treneri” Kuldīgas filiāles 1. kursa studentu rīkots aktīvās atpūtas pasākums “LU Kuldīgas foto orientēšanās 2024”, kurā būs iespēja piedalīties gan Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, gan arī citiem interesentiem.

Foto orientēšanās sacensības ir aizraujoša un radoša aktivitāte, kas apvieno fiziskās aktivitātes, domāšanas prasmes un komandas darbu. Šāda veida sacensības ir lieliska iespēja pavadīt laiku svaigā gaisā, uzlabot orientēšanās prasmes un vienlaikus izbaudīt fotografēšanas prieku.

Pasākuma laikā komandu galvenais mērķis būs iegūt pēc iespējas vairāk punktu, atrodot norādītos kontrolpunktus, un pie tiem nofotografējoties visai komandai. Kontrolpunkti atradīsies pie skaistākajām vietām visā Kuldīgā un veidos aptuveni 8 km garu maršrutu.

Reģistrēties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu (https://ej.uz/LU_Kuldigas_foto_orientesanas) līdz 2024. gada 19. aprīļa plkst. 23.59. un piesakot savu komandu ar 2-4 dalībniekiem.

Pasākumu atbalsta skriešanas klubs “Born 2 run”, Ventspils basketbola klubs, sporta komanda “MX Saldus”, alus darītava “Duna”, poligrāfijas uzņēmums “Māras druka” un Kuldīgas vilcieniņš “Goldingen train”.

Pasākuma nolikums pieejams šeit.

   

Dalīties