23. un 24. martā Rīgā tika aizvadītas nozīmīgākās sacensības galda tenisā, kurās tika noskaidroti 2024. gada Republikas čempioni un godalgoto vietu ieguvēji. Tajās piedalījās arī trīs Latvijas Universitātes galda tenisisti.

Sievietēm Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholģijas fakultātes (LU IZPF) studente Margarita Smirnova izcīnīja 2.vietu vienspēlēs un 1. vietu sieviešu dubultspēlēs.

Vīriešiem LU IZPF students Daniels Kogans vienspēlēs izcīnīja 3. vietu, bet vīriešu dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs 2. vietu.

LU galda tenisa treneris Oļegs Kartuzovs vienspēlēs izcīnīja 2. vietu, vīriešu dubultspēlēs 1. vietu, bet jauktajās dubultspēlēs trešo vietu.

Šoreiz abiem mūsu vīriešu kārtas pārstāvjiem nepaveicās ar izlozi vienspēlēs, jo savā starpā tikās  jau pusfinālā, kur ar rezultātu 4:2 uzvarēja Oļegs Kartuzovs. 2023. gada turnīrā gan Daniels, gan Oļegs savā starpā spēlēja finālā.

Jāuzslavē mūsu bijušo studentu Artūru Reinholdu ar izcīnītiem diviem čempiona tituliem vīriešu vienspēlēs un jauktajās dubultspēlēs.
Vēl joprojām labā sportiskā formā ir arī Baiba Bogdanova (Bogdasarova), kura kļuva par čempioni jauktajās dubultspēlēs, bet sieviešu dubultspēlēs izcīnīja sudraba medaļu. Viņi abi pārstāv Salaspils GTK.

Apsveicam Latvijas Universitātes sportistus ar izciliem panākumiem!

   

Dalīties