Sestdien, 13. aprīlī, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Darbinieku pavasara pārgājiens 2024”, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā pārgājienā pa Saldus apkārtni ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā.

Dalībnieku pulcēšanās notiks autostāvvietā netālu no Saldus autoostas, Saldū, Brīvības ielā 32 (kooridinātes var iegūt šeit), sākot no plkst. 11.00, bet starts paredzēts plkst. 11.15. Uz pārgājienu iespējams doties, izmantojot starppilsētu autobusu. Autobuss no Rīgas Saldus autostāvvietā pietur plkst. 11.05. No Saldus autoostas līdz pārgājiena dalībnieku pulcēšanas vietai ir 350 metru gājiens. Dalībniekiem, kas ierodas pulcēšanās vietā ar automašīnu, varēs to novietot autostāvvietā.

Pārgājiena maršruts vedīs pa Saldus pilsētu un tās apkārtni. Pasākuma laikā būs iespēja uzkāpt Cieceres ezera skatu tornī, kā arī apskatīt J. Rozentāla gleznas tēlu bronzas skulptūras, strūklaku “Medus piliens” un daudzas citas skaistas vietas Saldus apkārtnē.

Pārgājiena finišs plānots pārgājiena sākumpunktā, autostāvvietā netālu no Saldus autoostas. Pasākums norisināsies apmēram līdz plkst. 14.40. Sarppilsētu autobuss atpakaļ uz Rīgu no Saldus autoostas atiet plkst. 14.45. Pēc pārgājiena visi dalībnieki tiks aicināti uz siltām pusdienām, par ko parūpēsies pasākuma organizatori – LU SC.

Pārgājiena kopējais maršruts būs aptuveni 12 km garš. Uz pārgājienu līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošus apavus un apģērbu.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2024. gada 12. aprīļa plkst. 11.59.

Uz tikšanos!

Dalīties