Foto: Māris Greidāns

Mūsu BK "Latvijas Universitāte" ''Pafbet'' Latvijas-Igaunijas līgā vakar izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, savā laukumā sagraujot Tallinas ''Kalev/SNABB'' ar rezultātu 87:60.

Mūsu vīri precīzi aizvadīja pirmo ceturtdaļu un turpinājumā līdz ceturtdaļas beigām pieaudzēja pārsvaru līdz +13. Otrajā desmitminūtē mūsējie veica 16 punktu izrāvienu, kas ļāva panākt vēl lielāku punktu pārsvaru un puslaika pārtraukumā devāmies ar pārliecinošu vadību - 45:20. Spēles otrajā puslaikā ''Kalev/SNABB'' būtiski neizdevās mainīt spēles gaitu un rezultāta starpību, kā rezultātā mūsu BK ''Latvijas Universitāte'' svinēja pārliecinošu uzvaru ar 87:60. BK LU rindās pa 14 punktiem Rihardam Aleksandrovam un Edvardam Eglem. Pirmā rēķinā arī sešas atlēkušās bumbas. Rūdolfa Švītiņa kontā 13 punkti, bet Otto Fārenhorsts pievienoja 12 punktus. Valters Briedis atdeva deviņas piespēles, bet LU pieredzējušākais basketbolists Arnolds Helmanis bez desmit punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām arī nopelnīja labāko +/- rādītāju plus 38.

Lepojamies ar puišu uzvaru un vēlam veiksmi regulārajā sezonā atlikušajās spēlēs - 16. martā pret ''TalTech'' un 23. martā pret ''Viimsi''.

Dalīties