27. februārī turpinājās ceturtdaļfināla spēles starp “LU/FS Masters” un “Talsu NSS/TX koks”. Šoreiz mūsu florbola komanda devās izbraukumā uz “Talsu Valsts Gimnāziju”. Otrdienas vakara izskaņā “LU/FS Masters”  uz Rīgu atbrauca ar uzvaru 7 pret 5.

Spēle aizsākās ļoti strauji ar mājinieku pirmo vārtu guvumu 7. minūtē. Kārlis Spilbergs 13. minūtē saskatīja iespēju atklāt arī universitātes komandas rezultātu. Nākamais veiksmes metiens bija Talsu komandas pusē, kad viņi guva otros vārtus. Pirmās trešdaļas noslēgumā Roberts Trofimenko (Maksis Klūga) izlīdzināja rezultātu līdz 2:2.

Pēc nelielās pauzes komandas ar pilnu jaudu atgriezās Talsu spēles laukumā. 68 sekundes pēc perioda sākuma Kārlis Spilbergs (Roberts Trofimenko) izrāva “LU/FS Masters” vadībā par vienu punktu. “Talsu NSS/TX koks” pēc pāris sekundēm izlīdzināja rezultātu līdz 3:3. 29. minūtē sporta zālē atkal valdīja skaļas ovācijas, jo gūti vārti. Šoreiz gan mājinieku labā. “Latvijas Universitāte/FS Masters” turpināja rādīt, visu ko māk, ko rezultēja Markus Sanders (Artemijs Smirnovs) ar veiksmīgu metienu. Droši varam teikt, ka otrais periods ritēja “punkts punktā”, kas atkal noslēdzās ar neizšķirtu 4:4.

Noslēgumā abas komandas bija gatavas iet uz “pilnu banku”, lai savā kontā ieskaitītu trīs punktus. Pirmie savu pārākumu izrādīja mājinieki “Talsu NSS/TX koks”, gūstot savus 5. vārtus. Markus Sanders (Rūdolfs Drevinskis) turpināja spēli “punkts punktā” izlīdzinot rezultātu 5:5. 54. spēles minūte noslēdzās ar “LU/FS Masters” izraušanos vadībā, kur precīzo vārtu autors bija Renārs Liepiņš (Krišjānis Krēmers). Pāris sekundes pēc Liepiņa vārtiem Kristers Leksis (Maksis Klūga), guva spēles noslēdzošos jeb “Latvijas Universitāte/FS Masters” septītos vārtus. Spēle noslēdzās ar uzvaru 7 pret 5 viesu labā.

Labākais spēlētājs bija divu vārtu guvējs Markus Sanders, pa diviem vāriem bija arī Kārlim Spilbergam. Roberts Trofimenko guva vienus vārtus un vienu piespēli, savukārt, 2 rezultatīvas piespēles bija Maksim Klūgam. Pa vienam punktam veiksmīgu vārtu guvuma dēļ ieguva Renārs Liepiņš un Kristers Leksis. Rezultatīva piespēle bija Artemijam Smirnovam,  Rūdolfam Drevinskim un Krišjānim Krēmeram.

Nākamo spēli izbraukumā “Latvijas Universitāte/FS Masters” Talsos aizvadīs 3. martā.

Vēlama veiksmi atlikušajās sezonas spēlēs!

Dalīties