Ceturtdien, 22. februārī, Rimi Olimpiskajā centrā, O-sands pludmales volejbola laukumos, tika aizvadīts LU Pavasara pludmales volejbola nakts turnīrs. Turnīram pieteikušās bija 12 komandas, kuras tika sadalītas 2 grupās.  

Šī semestra Pludmales volejbola turnīram tika pieteiktas 12 komandas – “Dublis 2    “, “Priekā par alu”, “Nav ideju”, “Krāslavas pelmeņi”, “Lapiņa”, “Trakie šķīdinātāji”, “Es nemāku bumbu”, “Vis(t)u vai neko”, “JF”, “Opaa”, “Spice girls” un “Pikaču”. Pirmās 6 iepriekš nosauktās komandas tika iedalītas A grupā, bet otrās 6 tika iedalītas B grupā.

Sākumā katrā grupā tika izspēlēts apļa turnīrs, katrai komandai izspēlējot ar katru, lai noskaidrotu 4 spēcīgākās komandas katrā grupā, kas tad cīnīsies tālāk izslēgšanas spēlēs. Pēc apļa turnīra kā uzvarētāji A grupā ar 5 uzvarām 5 spēlēs uz izslēgšanas spēlēm devās komanda “Nav ideju”, bet kā uzvarētāji B grupā arī ar 5 uzvarām 5 spēlēs uz izslēgšanas spēlēm devās komanda “Es nemāku bumbu”. Vēl no A grupas izslēgšanas spēlēs tika komandas “Priekā par alu”, “Dublis 2” un “Krāslavas pelmeņi”, bet no B grupas izslēgšanas spēlēs vēl tika komandas “JF”, “Pikaču” un “Vis(t)u vai neko”. Pēc apļa turnīra turnīrs bija beidzies 4 komandām – “Lapiņa”, “Trakie šķīdinātāji”, “Opaa” un “Spice girls”.
Pēc apļa turnīra tika spēlēti ceturtdaļfināli. Tajos uzvaras izcīnīja komandas “Nav ideju”, “Pikaču”, “Es nemāku bumbu” un “Dublis 2”. Īstās cīņas sākās pusfinālos, Ja pirmais pusfināls varbūt nebija tik spraigs, komandai “Nav ideju” 2 setu cīņā pārliecinoši uzvarot komandu “Pikaču”, tad otrais pusfināls jau bija ļoti aizraujošs. Otrajā pusfinālā, kurā savā starpā cīnījās komandas “Dublis 2” un “Es nemāku bumbu”, cīņa aizritēja līdz trešajam setam, kurā tikai pašā galotnē komanda “Dublis 2” izvirzījās vadībā un sagādāja komandai “Es nemāku bumbu” pirmo zaudējumu šajā turnīrā un nodrosinot sev vietu lielajā finālā.


Finālā par trešo vietu komanda “Es nemāku bumbu”, kuru pārstāvēja Kristīne Nagle un Kistiāns Zelčs, sīvā 3 setu cīņā uzvarēja komandu “Pikaču”, kuru pārstāvēja Annija Žunda un Kaspars Bitāns”, bet lielajā finālā jebšu finālā par pirmo vietu komanda “Nav ideju”, kuru pārstāvēja Kristers Dinsbergs un Jana Poļaka, 2 setu cīņā uzvarēja komandu “Dublis 2”, kuru pārstāvēja Lauris Skripsts un Agnese Aizpuriete, izcīnot 8. uzvaru 8 spēlēs un iegūstot čempiona titulu LU Pavasara pludmales volejbola turnīrā.


LU Pavasara pludmales volejbola nakts turnīra medaļu ieguvēji:
1.vieta – “Nav ideju”  (Jana Poļaka un Kristers Dinsbergs)
2.vieta – “Dublis 2” (Agnese Aizpuriete un Lauris Skripsts)
3.vieta – “Es nemāku bumbu” (Kristīne Nagle un Kistiāns Zelčs)

Pēc spēlēm komandas “Dublis 2” spēlētājs Lauris Skripsts izteicās atzinīgi par aizvadīto turnīru: “Turnīram kopumā bija pieteikušās 12 komandas, kas mani mazliet sabiedēja, jo šķita ka pasākums būs ļoti ilgs, taču pasākuma organizatori bija nodrošinājuši raiti ejošu grafiku ar pieteikamu laiku starp spēlēm lai atpūstos. Vienīgi pēc pusfināla spēlēm prasījās vairāk atpūtas. Kopumā pasākums izdevies un bija prieks redzēt tik daudz aktīvus LU volejbola entuziastus.”


Izsakām pateicību visiem dalībniekiem par dalību šajā turnīrā un tiekamies jau nākamajos LU Sporta centra un LU Studentu padomes rīkotajos sporta un aktīvās atpūtas pasākumos!

 

Dalīties