Jaunais semestris sākās ar LU basketbola līgas 3x3 mini turnīru, kas tradicionāli tika aizvadīts otrdienas vakarā RIMI OSC zālē. Uz šo turnīru pulcējās divas jau ierastās komandas – Dumpis Pārdaugavā un KAM? komandas. Komandas aizvadīja savstarpēju cīņu līdz 3 uzvarām, spēlējot 8 minūtes vai līdz 21 punktam.

Pirmā spēle aizritēja ar daudz precīziem metieniem no dumpinieku puses. Augsts trīspunktu metienu realizācijas procents ļāva priekšlaicīgi šo uzvaru svinēt Dumpim Pārdaugavā, uzvarot ar 21:12.

Uz otro spēli bija saņēmušies pretinieki, kas izrādīja sīvu pretestību pat līdz beigu signālam, esot punkta atstatumā vai priekšā. 15 sekundes pirms spēles beigām izšķirošo metienu iemetot Dumpim Pārdaugavā, spēles rezultāts uz tablo palika 13:12

Arī trešajā spēlē KAM? sāka ar lielu jaudu. Spēles sākumā ieguvusi 6:0 pārsvaru, spēles pusē jau cerīgi skatījās uz nākamo spēli, lai paildzinātu šo sēriju, iespējams pat beigās uzvarēt. Taču ar agresīvu spēli gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, dumpinieki neļāva iemest vairāk par trīs punktiem turpinājumā un svinēja uzvaru 16:9

Aicinām pieteikties uz nākamo turnīru, kas tiks aizvadīts 20. janvārī Rimi Olimpiskajā centrā. Mēs gaidām tieši tavu komandu uz šo turnīru, lai pasniegtu uzvaras kausu un iegūtu iespēju piedalīties mini turnīru noslēguma posmā. Mini turnīriem var pieteikties, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz katra turnīra iepriekšējā vakara plkst. 23.59. Turnīra dienā, līdz plkst. 11.00, komandas kapteinim tiks nosūtīts apstiprinošs e-pasts par komandas pieteikuma saņemšanu.

Dalīties