Svētdien Valmierā, Jāņa Daliņa stadiona vieglatlētikas manēžā tika aizvadīts "LVS x Sportland kauss" izcīņas noslēdzošais ziemas sezonas posms. Sacensības bija arī starptautiskas. Piedalījās Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas vieglatlēti. Latvijas Universitātes vārdu nesa Marks Grantiņš, Līga Vecbērza, Auce Mūrniece, Sandis Dzenītis, Emmija Ivule. Savukārt Elīza Andra Krūmiņa brīvdienās piedalījās Liepājas Čempionātā.

  • Auce Mūrniece lodes grūšanā 9 dalībnieču konkurencē izcīnīja 1.vietu ar rezultātu 13.20m. Kā arī Aucei par 2 centimetriem uzlabots personīgais rekords!
  • Sandim Dzenītim 2. vieta un Markam Grantiņam 4. vieta trīssoļlēkšanā.
  • Emmijai Ivulei 400m skrējienā 7. vieta 18 dalībnieču konkurencē ar rezultātu 1:00:77.
  • Līgai Vecbērzai 7. vieta 60m sprintā ar rezultātu 7.80s.

Auces komentārs pēc personīgā rekorda uzlabošanas un 1. vietas iegūšanas: "Lai gan gadam iesākoties sācies nedaudz mierīgāks periods, kad treniņos var ieguldīt lielākas pūles un palielināt slodzi, taču šajās sacensībās šādu rezultātu un personīgo rekordu negaidīju. Tomēr iegāju sektorā un sajutos labi, darīju visu, lai sasniegtu savu labāko rezultātu. Un Valmierā vienmēr ir kvalitatīvi organizētas sacensības, prieks šeit startēt, tas parādās arī rezultātos."

Marks Grantiņš ir guvis vērtīgu pieredzi pirms Latvijas čempionāta: "Gāja apmierinoši. Lecu trīssoli. Lēcienu serija varēja būt labāka, beigās uzlecu 14m 11cm un paliku 4. vietā. Pozītivais ir tas, ka esmu ieguvis svarīgu pieredzi tieši pirms Latvijas čempionāta."

Savukārt Elīza Andra Krūmiņa brīvdienās piedalījās Liepājas Čempionātā un startēja trīssoļlēkšanā un lodes grūšanā, kur uzstādīja savu šīš sezonas labāko rezultātu lodes grūšanā.

Priecājamies par sportistu sasniegumiem un vēlam augstus rezultātus arī turpmāk.

Dalīties