Trešdien, 15. februārī, norisināsies aktīvās atpūtas pasākums “Erudītā LU Foto orientēšanās Rīgas Vecpilsētā”, kurā varēs piedalīties jebkurš Latvijas Universitātes students.

Tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā un aizraujošā sporta pasākumā. Pasākumam var pieteikt komandas, kas sastāv no 3 līdz 5 Latvijas Universitātes studentiem.

Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir tuvāk iepazīt Rīgas Vecpilsētu, labi pavadīt laiku un izbaudīt sacensību garu. Galvenais pasākuma uzdevums ir kopā ar komandas biedriem pēc fotoattēliem un koordinātēm kartē iespējami ātri atrast visus kontrolpunktus, kur pie tiem nepieciešams kopīgi nofotografēties. Tai pat laikā komandām būs iespēja pārbaudīt savas zināšanos, mēģinot tikt galā ar atjautīgajiem uzdevumiem un jautājumiem, par kuriem būs iespēja nopelnīt papildus punktus, paaugstinot savas komandas iespējas uzvarēt.

Pasākums ir veidots tā, lai tas būtu interesants visiem dalībniekiem – cīnīties par uzvaru būs iespēja gan tiem, kas ātrāk spēs atrast visus kontrolpunktus, gan tiem, kas spēs pareizāk atbildēt uz dažādiem jautājumiem (par Latviju, Rīgu, Latvijas Universitātes sportu, LU Studentu padomi u.c.).

Komanda ar vislielāko punktu skaitu tiks apbalvota ar kausu. Trīs komandas ar lielāko sakrāto punktu skaitu tiks apbalvotas ar balvām no LU.

Pasākuma dalībniekiem ir vienota starta vieta, pie Latvijas Universitātes galvenās ēkas, Raiņa bulvārī 19. Komandai, kas startēs pirmā, starts tiks dots plkst. 17.00. Pārējās komandas startēs pēc kārtas, ar 2 minūšu intervālu. Precīzs starta laiku saraksts būs pieejams komandām pēc pasākuma reģistrācijas beigām.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2023. gada 14. februāra plkst. 11.59.

Ar nolikumu vari iepazīties šeit.

Atgādinām, ka, piedaloties šajā pasākumā, komanda, kas pieteikusies LU Studentu kausam, iegūst 5 kopvērtējuma punktus un palielina savas iespējas tikt Studentu kausa finālā, kurā būs iespēja cīnīties par galveno balvu – braucienu visai komandai uz Stokholmu. 

Dalīties