Latvijas Universitāte ir, bija un būs par sportiskiem un aktīviem studentiem un darbiniekiem, tādēļ Latvijas Universitātes Sporta centrs un Latvijas Universitātes Studentu Padome jau otro gadu aicina – piesakies Latvijas Universitātes komandai dalībai 2023. gada Rimi Rīgas maratona 10 kilometru vai pusmaratona distancei!

Pagājušajā gadā vairāk nekā 130 LU studentu un darbinieku vienojās 10km skrējienā Rimi Rīgas maratonā. Šogad maratona organizatori visām komandām piedāvā 10% atlaidi reģistrācijai. Pateicoties lielajai interesei un atsaucībai, Latvijas Universitātes Sporta centrs sadarbībā ar LU Studentu padomi arī šogad sniedz iespēju Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem piedalīties 2023. gada Rimi Rīgas maratonā, sedzot 50% no dalības maksas un dāvinot jauno LU Sporta kreklu. Šogad visiem LU Rimi maratona komandas dalībniekiem būs iespēja skriet gan 10 kilometru distancē, gan pusmaratonā (21km). Rimi Rīgas maratons norisināsies šī gada 7. maijā. Visiem, kuri pieteiksies, tiks pasniegti arī jaunie stilīgie Latvijas Universitātes sporta krekli, ar ko piedalīties skrējienā un ko vēlāk izmantot ikdienas sportisko aktivitāšu laikā.

Kas jādara, lai pieteiktos Latvijas Universitātes komandai?

  1. Pirms anketas aizpildīšanas jāveic 50% samaksa par izvēlēto distanci - ja startē 10km distancē, tad 11,7 Eur, ja startēsi pusmaratona distancē, tad 20,25 Eur!
  2. Maksājums jāveic uz "Latvijas Universitātes Sports" biedrības kontu, konta nr.: LV18UNLA0002300700316
  3. Maksājuma mērķī/uzdevumā jānorāda: "Maksājums Rimi Rīgas maratona 10km vai pusmaratona distancei"
  4. Ir jāaizpilda elektroniskā pieteikuma anketa, kurā jānorāda dalībnieka registrēšanai nepieciešamā informācija un anketas beigās jāpievieno maksājuma uzdevuma ekrānšāviņš.
  5. Pārējo visu izdarīsim mēs!

Maija sākumā ar Tevi sazināsimies par starta numura un kreklu saņemšanu!

Lai labāk sagatavotos maratonam un saliedētos, no 8.februāra, katru nedēļu plkst. 17.30 rīkosim kopīgus skriešanas treniņus Arkādijas stadionā.

Reģistrēties Latvijas Universitātes komandai vari līdz 26. februārim (ieskaitot). Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ nekavējies un reģistrējies jau tagad!

Plašāku informāciju par Rimi Rīgas maratonu meklē šeit!

Jautājumu gadījumā raksti uz kalvis.kazaks@lu.lv! Tiekamies sacensībās!

Dalīties