Pēdējais posms 1.kartā tika aizvadīts 24.novembrī. Komandai ‘’Lietpratēji’’ ir visas spēļu uzvaras, kā arī jauns rekords rezultatīvākajam spēlētājam no komandas ‘’Receba FC’’.

‘’Zlatanera’’ pret ‘’ČBK’’ (1:3; 1:5; 2:5)

Komandai ‘’ČBK’’ nācās pirmo spēli šajā kārtā aizvadīt bez sava rezultatīvākā spēlētāja Mārtiņā Mārča Gailīša, toties tas viņus neapturēja un ļāva izcīnīt pārliecinošas uzvaras. ‘’Zlatanera’’ punktus diemžēl neguva, bet 4 reizes apgrūtināja pretinieku vārtsargu. Vārtus guva Kristers Ostrovskis un Vadims Zakarevskis, bet Nikolajs Vienīgais (Nikolajs Vasiļjevs) guva 2 vārtus. Toties ‘’ČBK’’ vārtu guvēji bija divi - Mārtiņš Tamisārs ar gūtiem 5 vārtiem un Matīss Priedītis ar 8 vārtiem.

‘’Lietpratēji pret ‘’Business Bedalogi’’ (3:2; 2:3; 4:1)

Spraigā cīņā ‘’Lietpratēji’’ noturēja savu uzvaru sēriju un izcīnīja maksimālo punktu skaitu šajā kārtā, kas nodrošina pirmo vietu un 12 iegūtus punktus. ‘’Business Bedalogi’’ vārtu guvēji  bija divi spēlētāji, kuri kopā pretinieku vārtos bumbu raidīja 6 reizes. Vadims Plešs un Vadislavs Orehovs ar 3 gūtiem vārtiem. Artūrs Ozoliņš, Pēteris Avotiņš raidīja pa vienam precīzam sitienam vārtos. Reinis Silavs un Miks Zaharčenoks pa diviem, bet Gunārs Lapiņš izcēlās ar 4 vārtu guvumiem komandas ‘’Lietpratēji’’ labā.

‘’Luxeteam’’ pret ‘’Receba Fc’’ (0:11; 3:7; 1:10)

LU futbola līgas šī gada turnīrā vislielākais vārtu guvumu skaits bija tieši šajā spēlē, kur komanda ‘’Luxeteam’’ nespēja savus vārtus pasargāt no rezultatīvākā spēlētāja Mishkaat Ansari, kurš guva 13 vārtus un kopumā tie ir 39 vārti visās pirmās kārtas spēlēs. Komandai palīdzēja vēl Mateo Rubio Martenez ar 9 gūtiem vārtiem Pauls Slaņķis ar 4 un Kalin Kim ar 2 vārtu guvumiem. Neskatoties uz graujošajiem rezultātiem, arī ‘’Luxeteam’’ spēlētājs Chirstian Lepur guva 4 vārtus savai komandai.

Informācija par spēlēm un gaidāmo 2. posmu, būs pieejama vēlāk.

Spēlētāju statistiku vari aplūkot šeit.

Savstarpējo spēļu rezultātus meklē šeit.

Tiekamies!

Dalīties